Magazin

Hakan Hatipoğlu’nun Survivor Yorumları Gündeme Bomba Gibi Düştü! Survivor mu BBG mi Belli Değil!

Survivor All Star 2022 başlamadan önce bazı yarışmacılar konuşulmaya başlamıştı. Yeni sezonda yer alacak isimlerin açıklanması ile birlikte platonik aşkların buluşacağı ve aşk üçgenlerinin yaşanacağı kesinleşmişti. Survivor sevenler, yarışmacıların performansları kadar aralarındaki ilişkileri de merak etmişti. Panorama programında yorumlar yapan Acun’un en yakınlarından olan Hakan Hatipoğlu, adada yaşanan entrikalar hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. Detaylar haberimizde…

Daha önceki sezonlardan olan Survivor 2020’de de yarışmacılardan biri olan Nisa Bölükbaşı, Gönüllüler Takımı’nın en popüler oyuncularından birisi olmuştu. Önceki sezonlarda performansı kadar yaşadığı ilişkiler ile gündeme gelen Nisa, bu alışkanlığını yeni sezona da taşıdı ve Survivor All Star 2022’nin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

İlişkileri Performansından Çok Konuşuldu

Daha önce aramızda abi-kardeş ilişkisi var dediği Barış Murat Yağcı ile sevgili olan Nisa, takipçilerini şaşkınlığa uğratmıştı. Barış Murat Yağcı ile olan birlikteliğinin sona ermesinin ardından başka bir Survivor yarışmacısı ile yakınlaşmış ve Ogeday Girişken ile sevgili olduğu öğrenilmişti.

Geçtiğimiz günlerde eleme potasına giren sevgilisi Ogeday’ın Survivor All Star 2022’ye veda etmesi ile gözyaşlarına boğulan Nisa, yine en çok konuşulan Survivor yarışmacılarının başında gelmişti.

Panorama Yayınında Flaş Yorumlar

Panorama yayınına katılan Hakan Hatipoğlu, Survivor All Star 2022 için çok konuşulacak yorumlarda bulundu. Nisa ve adadaki ilişkileri hakkında yorum yapan Hakan, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen açıklamaların altına imza attı.

Survivor’da yaşanan ilişkilerin çok konuşulması üzerine, yarışmanın iyiden iyiye Biri Bizi Gözetliyor (BBG) programına benzediğini söyleyen Hakan Hatipoğlu, Survivor isminin değiştirilmesini ve yeni isminin de ‘Nisa’nın İlişkileri’ olması gerektiğini dile getirdi.

Survivor All Star 2022’nin yapımcısı Acun Ilıcalı ile çok yakın olduğu bilinen Hakan Hatipoğlu’nun yaptığı bu yorumlar, sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konular arasında yer aldı.