Gündem

Acun’la canlı yayında tartışan Furkan Dede’nin gözlerden uzak tuttuğu sevgilisi ortaya çıktı!

İlk olarak Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun programı ile hafızalarda yer edinen Furkan Dede, son dönemde sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri oldu. Geçtiğimiz hafta canlı yayında patronu Acun Ilıcalı ile tartışmasıyla gündem olan Furkan Dede’nin özel hayatı merak ediliyordu. Uzun bir süredir Survivor Ekstra programında yorumculuk yapan Furkan Dede’nin sır gibi sakladığı ve gözlerden uzak tuttuğu sevgilisi sonunda ifşa oldu.

Canlı Yayında Acun’la Tartışmıştı

Survivor programının sevilen yorumcularından Furkan Dede, son dönemde adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. İlk olarak Var Mısın Yok Musun programı ile ünlenen daha sonra Acun Ilıcalı’nın en sevdiği adamlardan biri olan Furkan Dede, kariyerine Acun’un kanalı TV8 ekranlarında devam ediyor. Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz günlerde canlı yayında tartışma yaşayan ve sosyal medyanın dikkatini çeken Furkan Dede, Survivor Ekstra programını sunmaya devam ediyor. Bu sırada ünlü sunucunun özel hayatı da merak konusu oldu.

İşte Furkan Dede’nin Sevgilisi

Furkan Dede’nin Var Mısın Yok Musun ve Survivor programlarından tanıştığı Berke Sarp ile uzun süre ilişki yaşadığı biliniyordu. Daha sonra Survivor yarışmacısı Evrim Keklik ile aşk yaşadığı iddia edilen Furkan Dede yakın arkadaşı ile video çekerek bu haberleri yalanlamıştı. Bir süredir merak edilen Furkan Dede’nin sevgilisi sonunda ortaya çıktı.

Medyatik bir isim olmayan Berçin Tavukçuoğlu’nun Furkan Dede ile mutlu bir aşk yaşadığı öğrenildi. TV8 ekranlarının en sevilen isimlerinden biri olan Furkan Dede’nin sevgilisi Berçin Tavukçuoğlu aşk hayatı hakkında konuştu. “Furkan’la güzel giden bir beraberliğimiz var” diyen Berçin Tavukçuoğlu’nun hayatı hakkında fazla bilgi bulunmuyor.