Gündem

Survivor Aleyna’dan tokat gibi açıklama! Demet Akalın’ı yerden yere vurdu

Türk televizyonlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor’da 2021 yılının kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmada şampiyon olamasa da geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başaran Survivor Aleyna, şimdilerde müzik dünyasına giriş yaptı. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Aleyna Kalaycıoğlu, müzik kariyerine büyük bir polemikle başlamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Demet Akalın’a Cevap

Hürriyet’in Youtube kanalındaki Cesur Yürek isimli programa konuk olan Aleyna Kalaycıoğlu, çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 2021 Survivor yarışmacısı, ünlü şarkıcı Demet Akalın hakkında söyledikleri ile sosyal medyada büyük ses getirdi. İnternet kullanıcılarının dilinden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, ortalığı yangın yerine çevirirken Demet Akalın’ı adeta sözleriyle dövdü. Röportaj sırasında “Demet Akalın seninle ilgili geçmiş dönemde ajitasyona kurban gittik demişti. Ne hissettin” sorusunu yanıtlayan Aleyna Kalaycıoğlu’nun açıklamaları adeta bomba etkisi yarattı.

“O Kameralara Ağlamayı İyi Bilir”

Demet Akalın’ın bu tepkisi karşısında şaşırmadığını ve herkesin kendine yakışanı yaptığını söyleyen Survivor Aleyna, ünlü şarkıcı hakkında tokat gibi açıklamalar yaptı: “Herkes onun evine haciz geldiği zaman kameralar karşısında ne kadar ağladığını çok iyi biliyor. O yüzden bir ajitasyon varsa aslında budur: para için ağlamak. En azından benim ailemde sağlık söz konusu. Tabii ki kardeşimi gördüğüm zaman duygulanıyorum.”

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aleyna Kalaycıoğlu’nun Demet Akalın’a yönelik sert sözleri bunlarla sınırlı kalmadı: “Ben kardeşime sarılıp sağlayınca sorun oldu. Bunu ajitasyon olarak görenler varsa onların insanlığına bırakıyorum. Empatiden yoksun insanlar. Ama kameralara çok güzel ağlamayı bildiği için en büyük ajitasyonu o yaptı bence. Çıktı kameralara hüngür hüngür ağlıyor, evi gidiyor diye.”