Magazin

Hem Kuş Uçuşu Hem de Mezarlık… İki Ayrı Yapımdaki Performansları ile Ayakta Alkışlandı! Bu Yapımlardaki Başarının Aslan Payı Ünlü Oyuncunun Oldu!

Kariyerinin zirvesinden merhaba diyen Birce Akalay, son dönemlerde yer aldığı yapımlardaki başarılı performansları ile dillerden düşmüyor. Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli yapımlarda başrolde yer alan güzel oyuncu, gösterdiği oyunculuk performansı ile en çok konuşulan isimlerin başında yer aldı.

Kuş Uçuşu’ndaki Performansı Çok Konuşuldu

Kuş Uçuşu isimli dizi, dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından birisi olan Netflix üzerinden yayınlanmış ve abonelerin beğenisine sunulmuştu. Dizinin etkileyici konusu kadar başrol oyuncularının başarılı performansları da konuşulmuştu. Özellikle Miray Daner ve Birce Akalay’ın gösterdiği oyunculuk performansları bir süre boyunca sosyal medyanın ana gündem maddesini oluşturmuştu.

Kuş Uçuşu isimli dizide gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Birce Akalay, yine Netflix üzerinden yayınlanan başka bir yapımda daha yer aldı. Mezarlık isimli film serisinin ilk filmi yayınlandı. Film büyük beğeni toplarken yine en çok konuşulan konulardan biri Birce Akalay ve oyunculuğu oldu.

İlk 10’da Yer Alan İki Yapımda da Birce Akalay Yer Aldı

Dijital yayın platformu üzerinden yayınlanan iki farklı işte birbirinden özel performansların altına imzasını atan Birce Akalay, iki yapımın izleyicisinden de tam not aldı. Bu iki yapımın başarısındaki aslan payı güzel oyuncuya verildi. Nitekim istatistikler de bunu kanıtladı.

Güzel oyuncu, başarılı oyunculuk performansı ile bir ilke imza attı. Hem Kuş Uçuşu hem de Mezarlık, iki yapım da en çok izlenenler listesinde ilk 10 yapım arasında yer aldı. Birce Akalay, Netflix Türkiye Top 10 içerisinde yer alan yapımların ikisinde aynı anda bulunan ilk Türk oyuncu olarak kayıtlara geçti.