Magazin

Çekimler Bitti Yüzüğü Taktı! Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç Çifti Nişanlandı!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinin başında gelen, en başarılı kadın oyunculardan birisi Demet Özdemir, bir yandan yoğun iş temposuna ayak uyduruyor, diğer yandan da evlilik hazırlıklarına devam ediyor.

Dünyaca ünlü dijital yayın platformunu Disney Plus’un ilk anlaştığı oyunculardan biri olan Demet Özdemir, bu platformun orijinal yapımlarından biri olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin çekimlerinin tamamlanmasının hemen ardından evlilik hazırlıklarına yoğunlaştı.

Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar

Demet Özdemir ile şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç yaklaşık olarak iki senedir aşk yaşıyorlardı. Ekranların sevilen ismi Oğuzhan Koç ile bir süredir aşk yaşayan Demet Özdemir, evlilik yolunda ilk adımı attı. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti, yalnızca yakınlarının katıldığı asile arasında bir nişan töreni düzenledi. İki ünlü isim hayatlarını birleştirme yolunda en önemli adımlardan birini atmış oldular.

Yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, dün aile arasında sade bir tören ile nişanlandılar.

Demet Özdemir’in evinde yapılan nişan töreninde, ünlü çiftin yüzüklerini takma görevi Oğuzhan Koç’un babası olan Bahattin Koç’a kaldı. Ünlü çiftin bu mutlu gününe yalnızca yakın çevreleri katıldı.

Güzelliği ile Büyüledi

Bu anlamlı günde iki farklı elbise tercih eden Demet Özdemir, kız isteme töreni için beyaz bir elbise tercih etti. Kahvelerin içilmesinin hemen ardından nişan töreni için hazırlanan Demet Özdemir başka bir kıyafet giydi.

Nişan törenine ünlü oyuncu Demet Özdemir’in kıyafeti damga vurdu. Pembe renkli saten bir elbise tercih eden güzel oyuncu, güzelliği ile törene katılanları büyüledi

Ünlü çiftin sosyal medya paylaşımları dakikalar içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.