Gündem

Survivor’ın eski yarışmacısı, MasterChef Türkiye’ye transfer oldu! O ismin hayranları sevince boğulurken, bir kesim de “bıktık artık” yorumlarında bulundu!

Tv8 kanalı, kendi bünyesinde geliştirdiği ve uzun yıllardır izleyiciler ile buluşturduğu yarışma programları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor ve MasterChef Türkiye yarışmaları sayesinde gündemde kalmayı başaran kanal, yarışmaların kadroları için tercih ettiği isimler ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Bu sene Survivor yarışmasını All Star konsepti ile harmanlayan ve izleyici ile buluşturan Acun Medya ekibi, şimdi de yarışmanın 30 Haziran akşamı yayınlanacak olan final bölümüne hazırlık yapıyor. Survivor All Star’ın final bölümünün hemen ardından ise MasterChef Türkiye yarışmasının yeni sezonu başlayacak. Hem jüri üyeleri hem de yarışmacı kadrosu ile yayınlandığı her sezon reyting listesinin en üst sırasında yer almayı başaran MasterChef Türkiye yarışması, şimdiden heyecan ile beklenmeye başlandı. Yarışmanın bu sezonunda eski bir yarışmacının yer alacağı iddiası ile sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

MasterChef Türkiye Başlıyor!

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan ve bu sezon Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan 4’üncü sezonu için hazırlık aşamalarını tamamlayan MasterChef Türkiye Yarışması, 1 Temmuz tarihinde izleyiciler ile buluşacak.

Jüri Kadrosu Değişmedi!

Bir süredir MasterChef Türkiye’nin alışılmış jüri kadrosunun değişeceği yönünde bazı iddiaları ortaya atılıyordu. Ancak hem jüri üyelerinin hem de Acun Ilıcalı’nın yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda kadronun değişmeyeceği kesinleşti. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya bu sene de MasterChef Türkiye’nin jüri kadrosunda olacak.

Yarışmaya Eski Yarışmacı!

2019 yılında katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile üne kavuşan sonrasında da Survivor yarışmasına katılarak hayran kitlesini genişleten ve bu sene yine Survivor yarışmasında performans sergileyen Yasin Obuz’un, MasterChef’in yeni sezonunun kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Bu iddia MasterChef izleyicilerinin “aynı isimlerden bıktık artık” yorumunda bulunmalarına sebep oldu.