Magazin

Survivor’ın gözde yarışmacısı Nagihan Karadere, aylardır göremediği kızına kavuştu! Kızını göstermediği konusunda eski eşini suçlayan Nagihan, duygusal dakikalar yaşadı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının All Star kadrosuna dahil olarak hem sevenlerini hem de Survivor izleyicilerini heyecanlandıran isimlerden biri olan Nagihan Karadere, bu sene bir kadın şampiyonun olması konusunda oldukça destek görürken şaşırtıcı bir şekilde adaya veda etti.

Hem yarışmada sergilediği fiziksel performanslar hem de ada hayatı içerisinde yaşadığı tartışmalar ile gündemden düşmeyen milli atlet Nagihan Karadere, Türkiye’ye giriş yaptığı gibi büyük bir ilgi ile karşılandı. Nagihan’ın, aylardır göremediği kızı ile kavuşma anı herkesi duygulandırdı.

Nagihan’ın Veda Konuşması Duygulandırdı!

Bu sene şubat ayında yayınlanmaya başlayan ve All Star çatısı altında eski yarışmacıları bir araya getiren Survivor yarışması, ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yarışmayı 6’ıncı olarak tamamlayan Nagihan Karadere’nin vedası “yok artık” dedirtirken, Karadere’nin veda konuşması da oldukça duygulandırdı.

Şampiyon adaylarından birisi olarak gösterilen Nagihan, elenmek üzere isminin açıklanmasının ardından şu ifadeleri kullandı: “Elimden geleni yaptım, mücadelemi verdim. Sonu görmek, şampiyon olmak isterdim. Tek üzüldüğüm sona giden yolda başarı elde etmek için kızımdan çok ayrı kaldım, yine olmadı. Takdir halkın. SMS atanlara teşekkür ederim.”

Kızına Kavuştu!

Aylardır kızına olan özlemini dile getiren Nagihan Karadere, yarışmaya vedasının ardından Türkiye’ye dönüş yaptı. Kendisini havaalanında kızının beklediğini görünce mutluluğunu gizleyemeyen Nagihan, kızına sarıldı ve o dakikalar sosyal medya kullanıcılarını oldukça duygulandırdı.

“Babası Bilerek Yapıyor” Demişti!

Daha önce iletişim ödülünü kazandığında kızının yeni bir fotoğrafını görmeye hak kazanmış olan Nagihan, gönderilen fotoğrafın kızının 4 yaşındaki haline ait olduğunu görünce sinir krizi geçirmiş ve “babası bilerek yapıyor” siteminde bulunmuştu.