Magazin

Hamile olan Fahriye Evcen’in doğum günü kıyafeti, olay oldu! Kıyafetin rengi, bebeğin cinsiyetini ele mi verdi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü isimli dizi ile büyük bir üne kavuşan güzel oyuncu Fahriye Evcen, mütevazi yaşantısı, duru güzelliği ve kariyer hayatında ki başarısı ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Rol aldığı dizi ve reklam projelerinden elde ettiği kazançlar ile de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, bu kez de ikinci çocuğuna hamile olması haberi ile magazin gündeminde ki yerini aldı.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile 5 yıldır evli olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde hamilelik haberinin duyulmasının ardından gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir ekranlarda boy göstermeyen ünlü güzel, hamilelik haberinin ardından kutladığı doğum günü için tercih ettiği kıyafeti ile de olay oldu. Güzelliği ile olduğu kadar kıyafetinin rengi ile de adından söz ettirmeyi başaran Evcen’in, ikinci çocuğunun cinsiyetine ilişkin tüyo verdiği düşünülmeye başlandı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçvit’in İkinci Çocuk Heyecanı!

Beraber rol aldıkları Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışan ve bir aşka yelken açan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2017 yılında verdikleri karar doğrultusunda hayatlarını birleştirdi. Görkemli bir düğün töreni düzenleyen ve sevdiklerini ağırlayan ünlü çift, mutlu giden evliliklerini 2019 yılında kucaklarına aldıkları oğulları Karan ile taçlandırdı.

Bir süredir “ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?” sorusuna maruz kalan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde müjdeli haberi verdi. Evcen’in 2 aylık hamile olduğu haber, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Doğum Gününde Pembe Elbise Tercihi Dikkatlerden Kaçmadı!

Geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan Fahriye Evcen, kutlamada giydiği pembe elbisesi ile göz kamaştırdı. Evcen’in elbise tercihi “ikinci bebek kız mı?” sorusunun sorulmasına sebep oldu.

Çiftten Açıklama Gelmedi!

Henüz 2 aylık hamile olan Evcen’in ikinci bebeğinin cinsiyetine ilişkin bir açıklama gelmedi.