Magazin

MasterChef Türkiye başlamadan, hüznü geldi! Yarışmacı adayının hikayesi jüri üyelerinin içlerini burktu! 13 yaşında iken…

2018 yılından bu yana Tv8 ekranları aracılığı ile izleyicinin karşısına çıkan ve “dünyanın en zor yemek yarışması” olarak nitelendirilen MasterChef Türkiye yarışması, yeni sezonda da izleyicisi ile buluşacak. Yeni sezona ilişkin ilk tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlanan yarışma programı, henüz ilk bölümü yayınlanmadan büyük bir heyecanın yaşanmasını sağladı. Milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen yarışma programına katılan yarışmacı adayları, hikayeleri ile hem jüri üyelerini hem de programın takipçilerini hüzünlendirmeyi başardı.

MasterChef Türkiye Bu Akşam Başlıyor!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye, dün akşam final bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Survivor 2022 All Star yarışmasının ardından yeni yayın dönemine giriş yapmaya hazırlanıyor. İlk tanıtım videosu yayınlanmış olan MasterChef, bu akşam saat 20:00’de izleyicisi ile buluşacak.

“Beni Bulaşıkhaneye Verdiler!”

Hazırlanan birbirinden farklı yemek tabaklarının yanı sıra hem formatı hem jüri üyeleri hem de yarışmacıları ile dikkat çeken MasterChef Türkiye, yayınlanan ilk fragmanı ile büyük ses getirdi. Programa katılan yarışmacı adaylarından birinin “diksiyonum düzgün olmadığı için beni bulaşıkhaneye verdiler” açıklaması, jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu’nun içini burktu.

Geleneksel Yapı Evlendirdi!

MasterChef Türkiye’nin tanıtım videosunda yer alan bir yarışmacı adayının hikayesi, herkesi kahretti. Annesinin “kızım kalk temizlik yapalım, yarın nişanın var” dediğini belirten yarışmacı adayı o zaman 13 yaşında olduğunu ve “aile şerefi” gerekçe gösterilerek zorla evlendirildiğini açıkladı. Kimsenin onu düşünmediğini dile getiren yarışmacı adayı, hikayesi ile jüri üyelerini derinden üzdü. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Acun Ilıcalı’nın bu tarz hikayelere sahip olan yarışmacı adaylarını bilerek seçtiğini ve böylelikle de reytingleri arttırmayı hedeflediği iddia etti.