Magazin

Tuba Büyüküstün’e Erken Doğum Günü Sürprizi! Şanlıurfa’dan Gelen Doğum Günü Hediyesi Gözlerini Yaşarttı!

Yakın zaman içerisinden yeni projesi olan Zeytin Ağacı dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Tuba Büyüküstün, son günlerde tamamen farklı bir konu ile gündeme geldi. Ünlü oyuncuya gelen doğum günü hediyesi duygu dolu anlar yaşattı.

Tuba Büyüküstün yakın zamanda doğum gününü kutlamaya hazırlıyor. 5 Temmuz doğumlu ünlü oyuncu 40 yaşına basacak. Doğum gününe henüz günler olmasına rağmen, ünlü oyuncunun sevenleri yaş günü hediyelerini vermeye başladılar. Tuba Büyüküstün’e gelen belki de anlamlı hediye kilometrelerce öteden geldi.

Çocukların Mutluluğu Ünlü Oyuncuyu Duygulandırdı

Şanlıurfa’ya bağlı Siverek ilçesinde yer alan Gülabibey İlkokulu’na bir oyun evi kuran Tuba Büyüküstün, en güzel doğum günü hediyesi çocuklar oldu. Oyun evinin açılışına online olarak katılım sağlayan ünlü oyuncu, çocukların mutluluğu karşında duygularını gizleyemedi. Oyun evinin açılışında çocukların gözlerinden okunan mutlulukları Tuba Büyüküstün’e doğum günü hediyesi oldu.

Son olarak Sefirin Kızı isimli dizide yer alan Tuba Büyüküstün, o zamandan bu yana hiçbir projede yer almadı. Ekranlardan bir süredir uzak olan başarılı oyuncu, temmuz ayı itibarı ile tekrar ekranlara dönemeye ve sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

28 Temmuz’da Ekranlarda Olacak

Çekimleri geçtiğim yaz aylarında tamamlanan Zeytin Ağacı isimli dizide yer alan oyuncu, temmuz ayının sonlarında ekranlarda olacak. Dünyaca ünlü dijital yayın platformu olan Netflix’in yayınlayacağı dizi, 28 Temmuz tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak. Dizinin ilk tanıtım filminin yayınlanması ile birlikte diziye olan merak büyük ölçüde arttı. Ünlü oyuncuyu ekranlarda görmeyi özleyen hayranları, tanıtım filminin ardından iyice heyecanlandı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Fırat Tanış gibi pek çok ünlü isim yer alıyor.