Genel

Frodo ve Arkadaşları Blu TV’de! Yüzüklerin Efendisi ve Pek Çok Efsaneleşmiş Film Blu TV’de Yer Alacak!

Yerli dijital yayın platformlarının lokomotifi olan Blu TV, temmuz ayına bomba gibi bir giriş yaptı. Dünya çapında en çok beğenilen, efsaneleşmiş yapımlar Blu TV abonelerinin beğenisine sunulacak. Gelmiş geçmiş en iyi film serilerinden birisi olan Yüzüklerin Efendisi, temmuz ayı itibarı ile Blu TV’de olacak.

Kütüphanesi Gittikçe Zenginleşiyor

Birbirinden farklı yapımları bünyesinde barındıran geniş kütüphanesi ile dikkat çeken Blu TV, hem yerli yapımlar hem de geniş kitlelerin takdirini toplamış yabancı yapımları ile abonlerine benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Temmuz ayı itibarı ile hali hazırda geniş olan kütüphanesine eklemeler yapan Blu TV; suç, dram, gizem ve bilim kurgu seven sinema severlerin gönlünde taht kuracak.

Blu TV’nin kütüphanesine eklediği en dikkat çekici yapımlardan bir tanesi ise, yayınlandığı ilk günden beri milyonlarca hayranı olan, akademi ödüllerinde toplamadığı ödül kalmayan Yüzüklerin Efendisi serisi oldu.

Yüzük Kardeşliğinin Macerasına Ortak Olun

Sinema tarihinin gördüğü en büyük yapımlardan biri olan Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, ünlü yönetmen Peter Jackson imzası taşıyor. Soluk kesen macera Yüzük Kardeşliği filmi ile başlıyor. Güç yüzüğünü yok etmek için yola çıkan bir elf, bir büyücü, iki insan, bir cüce ve 4 buçukluğun macerasını anlatıyor. 9 kişiden oluşan ekibe ‘Yüzük Kardeşliği’ ismi veriliyor ve heyecan dolu maceralara atılıyorlar.

Serinin ikinci filmi İki Kule ise tüm orta dünya evreninin kötülük karşısında nasıl birleştiğini anlatırken, son filmi Kralın Dönüşü ise yüzüğü yok etmek için giriştikleri maceranın son sahnesini nefes kesen görüntüler ve müzikler ile seyircinin beğenisine sunuyor. Bu fantastik yapım temmuz ayı itibarı ile Blu TV kütüphanesindeki yerini alacak.