Magazin

Pop dünyasının sevilen isimlerinden şarkıcı Murat Dalkılıç’ın gerçek mesleği herkesi şaşırttı! Meğer asıl mesleği…

La Fontaine, Lüzumsuz Savaş, Kasaba, Bir Güzellik Yapsana ve daha pek çok şarkısı ile milyonlarca kişi tarafından takip edilmeyi başaran Murat Dalkılıç, meslek ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Müzik listelerini alt üst eden kaliteli, hit şarkılara imza atan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, ekran önünde yaşadığı aşk hayatı sayesinde magazin gündeminin yakın takibi altında.

Şu sıralar yine bir ayrılık haberi ile gündeme gelen Murat Dalkılıç, kendisi hakkında çok bilinmeyen eğitim hayatı ile de herkesi şaşırttı. Şarkıcı olarak devam ettiği kariyer hayatına aslında bambaşka bir meslek ile başladığı öğrenilen ünlü popçu, hayatının bu detayı ile sevenlerini hayrete düşürdü.

Müziğe Olan Aşkı Lisede Başladı!

Uzun süredir pop dünyasının sevilen isimlerinden biri olmayı başaran Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Kuşadası’nda tamamlayan ünlü şarkıcı, o dönemlerde piyano dersi aldı ve müzik tutkusunu 15 yaşında kurduğu bir grup ile başlattı. O günden bu yana süren müzik aşkını, seslendirdiği birbirinden hit şarkılar ile taçlandıran Dalkılıç, şu an da milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Profesyonel Sporcu Detayı!

Merve Boluğur ile olan evliliği, Hande Erçel ve sonrasında Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile yaşadığı ilişkileri ile magazin gündeminde daima konuşulan isimlerin arasında yer alan ünlü şarkıcı, lise döneminde profesyonel olarak basketbol oynadı. Kuşadasıspor’un ana kadrosunda yer alan Dalkılıç, sporculuk kariyerini bir süre devam ettirdikten sonra şarkı söyleme isteğini bastıramadığını fark etti ve sporculuk hayatını noktaladı.

Meğer Asıl Mesleği Oyunculukmuş!

Uzun yıllardır müzik piyasası içerisinde bulunan Murat Dalkılıç’ın üniversitede okudu bölüm, şaşkınlık yarattı. Dalkılıç’ın 2012 yılında Bilkent Üniversitesi’nin oyunculuk bölümünden mezun olduğu ve sonrasında da Bilgi Üniversitesi’nde Sinema Televizyon bölümünde yüksek lisans yaptığı öğrenildi.