Ege HaberleriEkonomiİzmir HaberleriKütahya HaberleriManşetUşak HaberleriYerel Haberler

Uşak, Kütahya, İzmir’de onlarca 2+1 ve 3+1 ev kura ile ucuza satılacak: TOKİ duyurdu!

Kütahya, İzmir, Uşak’ta ev satın almak isteyenleri ilgilendiriyor. TOKİ kuralı satış listesini açıkladı. Listede Kütahya, İzmir, Uşak’tan onlarca ev yer aldı. TOKİ tarafından yapılan duyurulara göre, İzmir Kemalpaşa’da 2+1 konut tipi 152 adet ve 3+1 konut tipi 47 adet konut; olmak üzere toplam 199 adet konut kura yöntemi ile satılacak.

TOKİ ev sahibi olmak isteyenler için kuralı satış duyurularında bulundu. Temmuz ayı kura listesinde Ege Bölgesi’nden pek çok ev yer aldı.

TOKİ konut ilanları:

İzmir Selçuk konut ilanları:

İdaremizce İzmir Selçuk Zafer Mah. 1.ve 2.Etap Projeleri kapsamında inşa ettirilmekte olan Standart konut kapsamında 3+1 nitelikli 328 adet; Alt Gelir Grubu kapsamında 2+1 nitelikli 193 adet konut olmak üzere toplam 521 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulacaktır.

İzmir Kemalpaşa konut ilanı:

İdaremizce İzmir ili, Kemalpaşa ilçesi, Çambel Mevki’nde inşa ettirilmekte olan 2+1 konut tipi 152 adet ve 3+1 konut tipi 47 adet konut; olmak üzere toplam 199 adet konut kura yöntemi ile satışa sunulacaktır.

Kütahya Dumlupınar:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından KÜTAHYA İLİ, DUMLUPINAR İLÇESİ 126 KONUT PROJESİ kapsamında üretilen 2 adet konut, Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri’ ne satışa sunulacaktır.

Kütahya Merkez:

Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi kapsamında İdaremiz stokunda bulunan 3+1 nitelikli 136 adet konut ve 4+1 nitelikli 60 adet konut olmak üzere toplam 196 adet konut Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulmuştur; başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş. Kütahya İli Şubeleri tarafından alınacak olup, projenin temerküz şubesi Kütahya Zafer Meydanı Şubesi’dir.

Uşak Merkez:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından UŞAK MERKEZ KARAAĞAÇ MAHALLESİ 729 ADET KONUT kapsamında üretilecek 327 adet konut satışa sunulacaktır.