Magazin

2020 MasterChef Türkiye finalistlerinden Barbaros Yoloğlu, değişimi ve çalışma azmi ile herkesi şaşırttı! O eski halinden eser yok!

2018 yılından bu yana Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her sezonda reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran yarışma programı MasterChef Türkiye, yeni sezonları ile olduğu kadar geçmiş sezonları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yarışma programına katılan ve derece elde etsin etmesin programda yeteneğini ispat etmeyi başarmış olan tüm eski yarışmacıların meslek hayatlarında önemli yerlere geliyor olması, yarışma programının ne kadar etkili olduğunu göz önüne sermeyi başarıyor. Bu doğrultuda yarışmaya katılan isimlerden birisi olan Barbaros Yoloğlu da bu düşünceyi destekleyen eski yarışmacılardan biri oldu. Yoloğlu’nun fiziki değişimi ve mesleki gelişimi, sosyal medya kullanıcıları tarafından alkış aldı.

2020 Yılında Finale Kadar Gelmişti!

2020 yılında düzenlenen MasterChef Türkiye yarışmasına katılan ve kısa süre içerisinde düzenlenen tüm eleme etaplarını geçerek yarışmanın asıl kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu, o dönem içerisinde pek çok izleyici tarafından beğenilmişti. Ağır başlı duruşu, üstün yemek yapma yetenekleri ve entellektüelliği ile dikkat çeken isimlerden birisi olan Barbaros Yoloğlu, 2020 sezonunun finalistlerinden birisi olmuş ancak finalde rakibi Serhat Doğramacı’ya karşı kaybetmişti.

Fiziki Değişimi Herkesi Şaşırttı!

Şu sıralar sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiler ile tekrar gündeme gelmeyi başaran Barbaros Yoloğlu, fiziki değişimi ile herkesi şaşırttı. Barbaros Yoloğlu’nun kestirdiği saçları ve verdiği yüksek kilolar, takipçileri tarafından büyük destek gördü.

Yemek Akademisi Kurdu!

Yemek alanına ilişkin teknik bilgisi ile de kendisinden söz ettirmeyi başaran Barbaros Yoloğlu, fiziki değişimler yaşarken mesleğinde de ilerlemeyi ihmal etmedi. Yoloğlu’nun bir yemek akademisi kurduğu ortaya çıktı. Eski yarışmacının yemek tutkusu ve bu alanda ki ilerleme azmi, büyük alkış topladı.