Magazin

Demet Akbağ ekranlara dönüyor! Güldürme Beni izleyicilerle buluşuyor

Türk televizyonlarının en sevilen simalarından ünlü tiyatrocu Demet Akbağ ekranlara geri dönüyor. Ekran dünyasının en sevilen komedi oyuncularından Demet Akbağ hayranlarını sevindiren müjdeli haberi verdi. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü tiyatrocu, Show TV ile anlaştı. Çok yakından Güldürme Beni isimli programla kamera karşısına çıkacak olan Demet Akbağ sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Demet Akbağ’ın yeni programının ilk bölüm tarihi de açıklandı.

Demet Akbağ Yeniden Ekranda

Tecrübeli tiyatrocu Demet Akbağ, son dönemde televizyon yapımlarından uzak kalması ile hayranlarını üzüyordu. Geçmiş dönemde çok sayıda dizi ve sinema filminde rol alan Demet Akbağ, çok yakında yeniden hayranlarının karşısına çıkacağını duyurdu. Komedi dalında ekranların en çok aranan simalarından biri olan Demet Akbağ, “Güldürme Beni” isimli komedi programıyla geliyor. Ünlü tiyatrocunun hayranlarını heyecanlandıran bu programı ile ilgili net bilgiler gelmeye başladı. Buna göre Demet Akbağ’ın yeni programı 4 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:00’de Show TV ekranlarından yayınlanacak.

Güldürme Beni İlk Bölümüyle Ekranlarda

Demet Akbağ’ın komutları ile ilerleyen bir formata sahip olan Güldürme Beni programı izleyicilere çok eğlenceli dakikalar yaşatacak. Merakla beklenen programın sunuculuğunu ekranların sevilen simalarından Şahin Irmak üstlenecek. Geniş bir yarışmacı kitlesi bulunan Güldürme Beni programında Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ ve Nursel Köse gibi çok ünlü isimler de yer alacak.

Heyecanla beklenen Güldürme Beni programında yarışmacılar birbirlerini güldürmeye çalışırken kendileri gülmeden oyun oynayacak. En çok gülenin eleneceği yarışma evin tüm duvarlarına gizlenmiş kameralar ile an be an takip edilecek. Ünlü tiyatrocu Demet Akbağ’ın vereceği komutlarla ilerleyen program şimdiden büyük heyecan yarattı.