Magazin

Survivor All Star’ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı’na gelen eleştirilere, programın yapımcısı Acun Ilıcalı’dan net yanıt: Nisa’nın kazanacağı zaten belliydi!

Bu sene 16’ıncı sezonu ile ekranlara gelen Survivor yarışması, geçmiş sezonda yarışan ve bir şekilde yarışmaya damgasını vurmayı başarmış olan eski yarışmacıları bir araya getirdi. All Star konsepti ile yayınlanan yarışma programı, 2022 yayın hayatına 15 Ocak tarihinde başladı.

Yaklaşık olarak 6 ay boyunca Tv8 ekranları aracılığı ile izleyenlerin evlerine konuk olan yarışma programı, fiziksel olarak oldukça güçlü olan birçok yarışmacıyı kadrosunda ağırladı. 30 Haziran tarihinde final bölümü ile ekranlara gelen Survivor All Star 2022’nin şampiyonunun, performans ve ada yaşantısı olarak diğer isimlere göre daha zayıf olduğu düşünülen Nisa Bölükbaşı’nın olması, yaklaşık bir haftadır bitmek bilmeyen bir tartışmanın ortaya çıkmasına sebep oldu.

Eski şampiyonlardan Adem Kılıççı ile final koltuğunda oturan ve 2022 sezonunun şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olması, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Öyle ki hiçbir alakası olmamasına rağmen RTÜK bile yorum yaparak konuya dahil oldu. Yapılan tüm eleştirilere yanıtı ise programın yapımcısı ve Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı verdi!

“Nisa Hepsinden Daha Fazla Oy Aldı!”

Survivor All Star’ın final akşamından sonra Survivor Ekstra programına katılan Acun Ilıcalı, Nisa’nın yalnızca final gecesinde değil sezonun başından sonuna kadar girdiği her oylamada tüm rakiplerinden daha fazla oy aldığını açıkladı.

“Kimin Kazanacağını Anladım!”

Yarışmanın final bölümünden önce yarışmacılar ile açtığı canlı yayına gelen yorumlardan Nisa’nın kazanacağını anladığını ifade eden Acun Ilıcalı “canlı yayını bir açtım, yorumlarda 5 Nisa bir başka yarışmacı, 4 Nisa bir başka yarışmacı” ifadelerini kullandı.

“Bu Kız Halkın Gönlünü Kazandı!”

Nisa’nın şampiyonluğunun sorgulanmasını anlamlı bulmadığını ifade eden Ilıcalı, oylamanın notere emanet edildiğinin altını çizdi. “Bu kız bir şekilde halkın gönlünü kazanmış, içi dışı bir” açıklamasında bulunan Acun Ilıcalı, Nisa’nın arkasında olduğunu göstermiş oldu.