Gündem

Elon Musk’ın özel hayatı ifşalandı: Mahkeme belgeleri ortaya çıktı! Meğer şirketinde çalışan yöneticisinden…

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan ve özellikle sahip olduğu Tesla şirketinin gelişimi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elon Musk, ticaret dünyasında olduğu gibi sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden birisi olarak öne çıkıyor. Son olarak Johnny Depp’in hakaret davasında üçlü ilişki yaşadığı görüntüleri ile gündeme gelen Elon Musk, özel hayatının iş hayatının önüne geçmesine de bilerek izin veriyormuş gibi gözüküyor.

İş dünyasında elde ettiği başarılara her yeni günde bir yenisini daha ekleyerek yoluna devam ettiği gözlenen Elon Musk, uzun süredir Twitter’ı satın alma süreci ile sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Twitter’ın çalışanları ile gerçekleştirmiş olduğu online görüşmeleri ortaya çıkan Elon Musk, çalışanlar için sağladığı konforlu alan ile de takdir topluyor.

Seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok olan Elon Musk, bu hafta bir iddia olarak başlayan ancak sonrasında belgeler ile kesinleşen bir haber ile gündeme geldi. 7 çocuğu olan Elon Musk’ın ikiz çocuklarının da olduğu öğrenildi.

Basın Ortaya Çıkardı!

Amerika’nın seçkin medya kuruluşlarından birisi olan Business Insider, geçtiğimiz günlerde 2021 yılının kasım ayına ait olduğu öğrenilen bazı mahkeme yazışmalarını ve belgeleri ifşa etti. İfşa edilen dokümanlar aracılığı ile Elon Musk’ın, kendisine ait olan Neurolink’te çalışan bir personelinden çocuk sahip olduğu öğrenildi.

İkiz Çocukları Oldu!

Medya kuruluşu tarafından ifşa edilen mahkeme dokümanları ile Elon Musk’ın kendisine ait olan şirketinde üst düzey yönetici pozisyonunda çalışan Shivon Zilis isimli 36 yaşındaki genç kadından ikiz çocuklarının olduğu ortaya çıkmış oldu.

İsimleri Belli Değil!

Çocuklarının soyadlarının “Musk” göbek isimlerinin ise “Zilis” olduğu öğrenilirken, isimlerine dair bir bilgiye ulaşılamadı.