Genel

Garanti BBVA ve Türkiye İş Bankası, Kurban Bayramı müjdelerini verdi: Ay sonuna kadar başvuran herkese 5 bin 500 TL’lik ek ödeme fırsatı!

Sene başında güncellenen SGK maaş ödemeleri protokolü sonrasında 2022 emekli promosyonu kampanyalarını duyuran bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası ile Garanti BBVA, söz konusu kampanyalarının içeriklerini temmuz ayı itibari ile değiştirdiklerini açıkladı. İki özel banka, yeni dönemde bünyelerine dahil olacak olan emekli vatandaşlara ödeyecekleri maaş harici tutarların detaylarını aktardı.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Kampanyası Temmuz 2022

Garanti BBVA, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyan yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 3.500 TL
  • SGK maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.250 TL
  • SGK maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 5.000 TL

Garanti BBVA emekli promosyonu kampanyasının yanında bir yeni kampanya daha geliştirdiğini açıkladı. Banka, yeni kampanyası kapsamında emekli yakınını bankaya davet edenlere 250 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Temmuz 2022

Türkiye İş Bankası, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşıyan yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • SGK 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 3.500 TL
  • SGK maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.250 TL
  • SGK maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 5.000 TL

Türkiye İş Bankası emekli promosyonu kampanyasının yanında bir yeni kampanya daha geliştirdiğini açıkladı. Banka, yeni kampanyası kapsamında emekli yakınını bankaya davet edenlere 250 TL, toplamda 500 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

Garanti BBVA ve Türkiye İş Bankası’nın Emekli Promosyonu Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası ve Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyalarına katılım sağlayabilmek için öncelikle ilgili bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile emekli maaşı hesabının taşınmasına yönelik talimatın verilmesi gerekmektedir. Talimatın onaylanmasının ardından ise ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur.