Magazin

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın makyajsız halini, sevgilisi Umut Evirgen ifşa etti! Sarıkaya’nın doğal güzelliğine övgüler yağdı!

Magazin gündeminden düşmeyen ve her yaptığı olay haline dönüşen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun bir süredir ana akım medyada yayınlanan bir proje içerisinde yer almıyor. Hayranları tarafından oldukça özlenen ve sık sık bir TV projesinde yer alıp almayacağı sorulan Sarıkaya, televizyonda iş yapmamasına rağmen dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Alice Müzikali’nde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, İbrahim Selim ve Şükrüözyıldız gibi isimler ile sahne alan ve her gösterimde salonu hınca hınç doldurmayı başaran Serenay Sarıkaya, son olarak geçtiğimiz günlerde YouTube’dan FOX TV’ye transfer olan İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programa katıldı. Kendisine ve özel hayatına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Sarıkaya, sempatik tavırları ile de dikkat çekti.

Netflix için çekilen bir dizi projesinde rol aldığı bilinen Serenay Sarıkaya, dizi henüz yayınlanmamış olmasına rağmen ikinci sezonu için hazırlıklara başladı. Bu esnada da 30’uncu yaş gününü kutlayan Sarıkaya cephesinden nihayet beklenen aşk itirafı geldi. Bir süredir beraber oldukları konuşulan ancak bir türlü görüntülenemeyen Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen, Sarıkaya’nın doğum günü vesilesi ile aşklarını duyurdu. Evirgen’in paylaşımı Serenay Sarıkaya’nın güzelliğine bir kez daha hayran bıraktırdı.

30’uncu Yaş Gününde Aşk İtirafı!

Uzun bir süredir Tuba Büyüküstün’ün eski sevgilisi Umut Evirgen ile beraber olduğu söylenen Serenay Sarıkaya, konuya ilişkin hiç açıklama yapmamıştı. Ancak 1 Temmuz tarihinde 30’uncu yaşına giren Sarıkaya’nın doğum gününü Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kutlayan Umut Evirgen, böylelikle ilişki yaşadıklarına dair ortaya atılan iddiaları doğrulamış oldu. Evirgen fotoğrafın altına “İyi ki doğdun bir tanem” notunu düştü.

Doğal Hali ile Dikkat Çekti!

Güzelliği ile birçok kişi tarafından beğenilen Serenay Sarıkaya’nın, sevgilinin paylaştığı fotoğrafta sıfır makyajlı olduğu görüldü. Sarıkaya’nın yüzünde hiçbir makyaj belirtisi olmaması, sosyal medya kullanıcılarından büyük övgü aldı.

Sarıkaya’dan Hamle Gelmedi!

Umut Evirgen’in paylaşımına hikayesinde yer vermek ile yetinen Sarıkaya, beklenen aşk paylaşımını henüz kendi hesabından yapmadı.