EkonomiKamu

TC Kimlik numaranıza göre ödeme yapılacak: Ziraat Bankası 23 bin TL ve 36 bin TL verecek!

Ziraat Bankası’na göre müşterilerine ihtiyaç kredisi desteği sağlayarak TC Kimlik numaraları ile başvuru yaptıkları taktirde 23 bin TL ve 36 bin TL’ye kadar ilk taksitini 90 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası yapılacağını bildirdi.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu Bankası olan Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan Bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak Kredi başvurusunda bulunabilir.

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek kredi almak isteyen vatandaşlar için 36 ay vadeli olarak bu krediler ayrıca internet bankacılığı üzerinden de verilmektedir.

Banka internet bankacılığını kullanarak Kredi başvurusunda bulunabilir onaylanan krediyi hemen aynı gün içinde hesabınıza internet bankacılığı uygulaması olan Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden hesabınıza yatırabilirsiniz. Hesabınıza ya da bu para sonrasında başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vadeli olarak istedikleri limitlerde kredi imkanları sağlanarak bireysel tüketici kredisi en düşük faiz oranları ile verilir.