Magazin

Survivor All Star’ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı’nın adaya vedasının ardından ilk kez konuştu: Ogeday biliyordu…

16 yıllık başarılı TV yolculuğuna bu sene All Star konsepti ile devam etmiş olan Survivor yarışması, 30 Haziran tarihinde canlı yayında ekranlara gelen final bölümünün ardından sezonu noktaladı. Yarışmanın bitmesinin üzerinden nerede ise 2 hafta geçmiş olmasına rağmen milyonlarca sosyal medya kullanıcısı hala Survivor’dan söz etmeye devam ediyor.

2020 yılında katıldığı Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasında ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Nisa Bölükbaşı’nın bu sene All Star konseptinin şampiyonu olması, birçok kişinin “haksızlık” yorumlarını yapmasına hatta Acun Ilıcalı’nın Nisa’nın şampiyonluğunu reyting uğruna bilerek kurguladığının iddia edilmesine sebep oldu.

Kendisinin şampiyonluğu ile ilgili söylenenlere ve yapılan olumsuz eleştirilere ilk kez yanıt veren Nisa Bölükbaşı, Hakan Gence’nin programına katılarak samimi itiraflarda bulundu. Bölükbaşı röportajında eski sevgilisi Barış Murat Yağcı’dan da ilk kez bahsetti.

“Söylenenleri Umursamıyorum!”

Geçtiğimiz günlerde açıklanan şampiyonluğunun ardından ciddi bir sevinç yaşayan Nisa Bölükbaşı, sık sık kupası ile poz vermeye devam ediyor. Hakan Gence’nin YouTube kanalına konuk olan Bölükbaşı, yarışmaya ve şampiyonluğuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Haksız bir şampiyonluk elde ettiğini savunan kişilere karşı hiçbir duygu beslemediğini ifade eden Bölükbaşı, olumsuz eleştirileri duymadığını ve söylenenleri umursamadığını belirtti.

Şiddet Gördüğünü Açıklamıştı!

Daha önce beraber katıldıkları Survivor yarışmasının ardından ilişkiye başlayan ve bir yıl süren ilişkilerini tartışmaların ışığında sonlandıran Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, 2022 Survivor’da tekrar karşılaştı. Bir yıllık ilişkisinin hayatının en kötü anları olduğunu açıklayan Bölükbaşı, yarışmada verdiği röportajda hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia etmişti.

“Tek Korkum Yaşadığım Kötü Şeyleri Tekrar Hatırlamaktı!”

Nisa’nın yeni sevgilisi Ogeday’ın da kadroda bulunması, ortalığın gerilmesine sebep oldu. Ogeday’ın eski ilişkisini bildiğini ifade eden Bölükbaşı, tek korkusunun Yağcı’dan gördüğü fiziksel şiddeti, yarışmada onu görünce tekrar hatırlayacağı ile ilgili olduğunu ifade etti.