Genel

Türkiye Finans Bankası Rakiplerini Tek Bir Hamlede Eledi; 2. Kat Dükkanı 440 Bin TL’den Satışa Çıkardı! Bu Fırsat Kaçmaz…

Hem yatırımcıların hem de konut, arsa, işyeri, araç gibi ihtiyacı olan vatandaşların sıklıkla başvurduğu yöntemlerden biri olan icralık satışlar, 2022 yılının mayıs ayından bu yana rakamlar ışığında neredeyse iki katı daha çok talep görmeye başladı. Bankaların sağladığı icralık satışları gerçekleştiren bankalardan biri olan Türkiye Finans Bankası ise, Bursa ilinde yer alan 2. kat dükkanı aynı anda kaçırılmayacak bir fiyata satışa çıkardı. Öte yandan Türkiye Finans Bankası ihale ilanının ardından ihaleye esas tüm şartları da açıkladı.

Türkiye Finans Bankası, İşyeri Satış Fiyatlarını En Dibe Çekti

Asıl işi gayrimenkul olmayan bankaların Katma Değer Vergisi’nden (KDV) muaf tutulması nedeniyle icralık konut, işyeri, arsa ve tarla satışlarında bankalar daha uygun fiyatlar ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Bu nedenle bankalar aracılığıyla konut ve işyeri satın almayı daha çok tercih eder hale gelen vatandaşlar, özellikle uygun fiyatlı olan gayrimenkuller arayışına girdi. O gayrimenkul ilanlarından biriyse temmuz ayı itibariyle Türkiye Finans Bankası’ndan geldi. Bir süredir hem katılım bankası hem de bireysel bankacılık alanında hizmet veren Türkiye Finans Bankası, bu kez Bursa ilinde bulunan 2. katta yer alan 114 metrekarelik dükkanı satışa çıkardı. Beş katlı binada yer alan dükkanı satışa sunan Türkiye Finans Bankası, ilan yayınladığı dükkanda banyo ve tuvaletin yanı sıra iki ayrı balkon olduğunu da duyurdu.

Türkiye Finans Bankası’nın Satışa Çıkardığı İşyerinin Satış Bedeli 440 Bin TL Olarak Belirlendi

Krediye uygun işyeri satışı için ihale başlatan Türkiye Finans Bankası, kuzey cephesine bakan ve toplu ulaşıma yakın olan Bursa ilindeki bu işyerinin ihale başlangıç bedelini 440 bin TL olarak belirledi. Bu kapsamda ihaleye katılacak olan vatandaşların yatırması gereken ihale katılım bedelini de belirleyen Türkiye Finans Bankası, 15 bin 576 TL teminat bedelini yatıran herkesin işyeri için teklif verebileceğini duyurdu.