Magazin

İlişkisini ifşa eden Pınar Deniz, eski fotoğrafları ile dikkat çekti! Yıllar öncesine ait olan fotoğrafları gören sosyal medya kullanıcıları, Deniz’in güzelliğine övgüler yağdırdı!

Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı karakter ile izleyicinin gönlüne taht kurmayı başaran Pınar Deniz, o günden bu yana pek çok projenin içerisinde yer almayı başardı. Ancak son projeleri ile tam olarak kariyerinin zirvesine ulaşan Deniz, oyunculuk performansı ile olduğu kadar doğal güzelliği ile de sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Aşk 101 isimli dijital dizide Kaan Urgancıoğlu ile yakaladığı uyum sayesinde sosyal medyanın gündemine damga vuran Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında başlayan ve yine Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı Yargı isimli dizi ile sezon boyunca adından söz ettirmeyi başardı.

Geçtiğimiz aylarda uzun zamandır birlikte olduğu oyuncu Yiğit Kirazcı ile olan ilişkisini noktalama kararı alan ve özel hayatı ile anılmak istemediğini belirten Pınar Deniz, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni aşkını ele verdi. Kendi kendilerini ifşa eden aşıklar magazin gündemine ilk sıradan girerken, Pınar Deniz’in eski yıllarda çekilmiş olduğu fotoğrafların basına düşmesi de Deniz’in son günlerde en çok konuşulan ünlü isimlerden birisi olmasını sağladı.

Aşk İfşa Oldu!

Şu sıralar yaz tatilinde olan Pınar Deniz, Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya ve bol bol paylaşım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Deniz, Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığını farkında olmadan ifşa etti. Deniz’in paylaşımında bulunan bileklik ve gözlüğün, Yıldırım’ın bir paylaşımında da görülmesi aşk iddialarını kanıtlamış oldu.

Eski Fotoğrafları Olay Oldu!

 

Pınar Deniz’in doğal güzelliği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen eski fotoğraflar ise bu gerçeği bir kere daha kanıtlamış oldu. Oldukça eski zamanlarda çekildikleri belli olan fotoğraflarda Pınar Deniz’in saf güzelliği, sosyal medya kullanıcılarının beğenilerini kazanmayı başardı.

Yorum Yağmuruna Tutuldu!

Sosyal medya kullanıcıları, Pınar Deniz’in fotoğraflarını yorum yağmuruna tuttu. Kullanıcılar “az sayıda kalan doğal güzellerden” yorumları ile Deniz’in güzelliğine övgüler yağdırdı.