Magazin

Killa Hakan, sevenlerine müjdesini verdi! Ünlü rap şarkıcısı bir aydır verdiği yaşam savaşını kazandı!

Almanya’da yaşayan ve aslen Türk olan “Killa” lakaplı rap şarkıcısı Hakan Durmuş, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Renkli kişiliği ve seslendirdiği rap şarkıları ile sektörde adını duyurmayı başarmış olan Killa Hakan’ın, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kazandığı duyuruldu. Diğer bir rap şarkıcı olan Massaka tarafından duyurulan haber, Killa Hakan’ın sevenlerini sevince boğdu.

Mart Ayında Sağlık Durumunun İyi Olmadığını Açıklamıştı!

Sene başından beri sessizliğini koruyan ve hayranlarını endişelendiren Killa Hakan, mart ayında yaptığı bir paylaşım ile sessizliğinin nedenini açıklamıştı. Killa Hakan paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: “Selam arkadaşlar, uzun bir süredir yoktur. Ameliyat oldum ve iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine geldikten sonra güzel şeyler yapacağım inşallah. Şu an kendim ile uğraşıyorum ve bu yüzden pek fazla bir şey yapamıyorum. Beni merak edip soran tüm Killa sevenlere, selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…”

Massaka Duyurmuştu!

Killa Hakan’ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı paylaşımdan sonra endişelenen Killa severler, derin bir araştırmanın içerisine girmiş olsalar da uzun bir süre daha hayranları oldukları şarkıcıdan bir haber almayı başaramadılar. Beklenen paylaşım, aylar sonra rap şarkıcısı Massaka’dan geldi. Massaka, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Selam arkadaşlar, Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Şu an yoğun bakımda ve ölüm- kalım savaşı veriyor. Dualarınızı eksik etmeyin.”

İyi Haber Yine Massaka’dan Geldi!

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi altında olan ve hayranlarını oldukça endişelendiren Killa Hakan’dan, sonunda beklenen haber geldi. Yine Massaka tarafından duyurulan habere göre Killa Hakan’ın yoğun bakımdan çıktığı öğrenildi. Massaka, paylaşımında Killa Hakan ile hastane odasında çekilmiş olan bir fotoğrafına yer vererek, şu ifadeleri kullandı: “Allah’a çok şükür her şey yolunda. Dualarımız kabul oldu.”