Genel

İşyeri Açacaklar İçin Bir Daha Denk Gelmeyecek Fırsat: Sadece 321 Bin TL ile Merkezi Konumdan Dükkan Alabilmek İçin QNB Finansbank Devrede!

Türkiye’de son dönemlerde yaygın bir şekilde talep görmeye başlamış olan icralık satışlar hem kamu hem de özel bankalar tarafından gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda satış gerçekleştiren QNB Finansbank, bu kez Konya’da bir işyeri satışı yapmaya hazırlanıyor.

Konya’da Yok Pahasına İşyeri Satışları Başladı

Her ay onlarca arsa, işyeri, konut ve araç satışı gerçekleştiren QNB Finansbank, bu ay Konya’da yer alan bir dükkanını satışa çıkaracağını duyurmuş bulunuyor. icra yöntemi ile bankaya geçmiş olan dükkanın Selçuklu ilçesinde ve merkezi bir konumda olduğunu duyuran QNB Finansbank, dükkanın kullanım alanını ise 18 metrekare olarak ilan detayında bildiriyor. Öte yandan oldukça karlı bir fiyattan satışa çıkan QNB Finansbank, satışa çıkardığı dükkanın teminat ve ihale satış bedelini de açıklamış bulunuyor.

QNB Finansbank, Konya’da Satışa Çıkardığı Dükkanın Teminat Bedelini Açıkladı

Konya ilinin Selçuk ilçesinde yer alan Şeyh Şamil isimli mahallede bulunan işyeri için yayınladığı ilan aracılığıyla kamuoyuna söz konusu işyerinin ihale başlangıç bedelini ve teminat bedelini duyurmuş olan QNB Finansbank, ihaleye katılım için vatandaşların ihaleye katılmadan önce 32 bin 124 TL değerindeki teminat bedelini yatırmasını istiyor. İhale başlangıç bedelini ise bu dükkan için 321 bin 240 TL olarak belirlemiş olan QNB Finansbank, bu teklifin altındaki teklifleri kabul etmiyor.

İhale Bitince Satış Gerçekleştirilecek

Bankaların son dönemlerde sıkça kullandığı yöntemlerden biri olan e-İhale ile satış yönteminden doğrudan ev, arsa ya da işyeri gibi gayrimenkuller almak mümkün olmuyor. İhale boyunca teklifleri kabul eden bankalar, icralık mallarını en yüksek teklifi veren vatandaşa ihalenin sonunda satıyor. Bu nedenle ihale boyunca satışı alacak kişi belli olmuyor. Aynı usul ile satış gerçekleştiren QNB Finansbank, Konya ilinde satışa çıkardığı işyerinin satışının ihalenin bitiminde gerçekleştirmeyi planlıyor.