Genel

Bağ Evi Hayali Kuranlara Müjde: TEB, Elindeki Tüm Kozları Oynadı, Sadece 120 Bin TL’den İzmir’de Ev Satışlarına Başladı!

İcralık satışların popülerliğini korumaya devam ettiği şu günlerde meskenlerden araçlara kadar pek çok malın satış ve alımında vatandaşlar, bu ay da icralık satışa yönelmeyi sürdürüyor. Temmuz ayı itibariyle icralık satış listelerini güncellemiş olan bankalar, ellerindeki konut ve arsaları vatandaşlar ile buluşturuyor. O bankalardan biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise, İzmir’de yer alan bağ evi için satış ihalesini başlatmış bulunuyor.

İzmir’de Doğa ile İç İçe Bağ Evi

İzmir ilinde yer alan bağ evi satışı için düğmeye basmış olan TEB, doğa ile iç içe olan evin İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer aldığını açıklamış bulunuyor. İlçenin Kızıldamlar mevkii isimli bölgesinde yer alan bağ evi, yeşilin e sakinliğin sembolü olarak görülen şehrin beğenilen bir bölgesinde yer alıyor.

Teminat Bedeli Sadece 120 Bin TL

Bağ evi satışı ile icralık satışlarına devam eden TEB, bu ay İzmir ilinin Torbalı ilçesinde yer alan konutu için bir ilan yayınlamış bulunuyor. İlanda bağ evinin satışı için gerçekleşecek olan ihaleye katılım bedelini ve verilebilecek olan ilk teklifi de açıklayan TEB, söz konusu ev için 120 bin TL ihale katılım bedeli talep ediyor. Bu ev için verilebilecek olan ilk teklif ise, 12 milyon TL olarak belirlenmiş bulunuyor.

40 Bin 377 Metrekare Kullanım Alanı

Oldukça büyük bir yüzölçümüne sahip olan TEB’in bağ evi, tam tamına 40 bin 377 metrekare kullanım alanı sunuyor. Parsel üzerinde yer alan 120 metrekarelik bir alana inşa edilmiş olan bağ evinin henüz ruhsatının bulunmadığı bilgisi TEB tarafından yayınlanan ilanın detayına eklenmiş bulunuyor. Öte yandan TEB’in satışa çıkardığı bağ evi ve bu evin arsası 62 ada 12 parselde yer alıyor.