Magazin

Sinan Akçıl, iki kere evlendiği oyuncu Burcu Kıratlı’yı unuttu: Aşk hayatım nadasta ama bu tarlalar yakında sürülür!

Hem seslendirdiği hem de yazdığı şarkılar ile müzik dünyasında farkını ortaya koyan şarkıcılardan birisi olan 40 yaşındaki Sinan Akçıl, Bodrum’da müzikseverler ile buluştu. Yaz mevsiminin başlaması ile birlikte konser yoğunluğuna giren Akçıl, aynı mekanda 3’üncü kez sahne aldı.

Kendisini dinlemeye gelen hayranları ile buluşmadan önce basın muhabirleri ile ayak üstü sohbet eden ve hem aşk hem de iş hayatına ilişkin önemli bilgiler veren Sinan Akçıl, kullandığı samimi ifadeler ile yine gönülleri fethetmeyi başardı.

“Sıcak Soğuk Oynuyoruz!”

Şu sıralar mesleğinden başka bir şeye odaklanmadığını ve konserden konsere koştuğunu ifade eden şarkıcı Sinan Akçıl, boşanmasının ardından ilk kez Bodrum’un bu mekanında sahne aldığını belirtti. Daha önce iki kere oyuncu Burcu Kıratlı ile evlenen ve ikisinde de ilişkilerini uzun süre devam ettirme konusunda başarılı olamayan Sinan Akçıl, “küçükken soğuk sıcak oyunu vardı” diyerek basın muhabirlerine tatlı bir sitemde bulundu. Şu sıralar basın muhabirleri ile sıklık ile köşe kapmaca oynadığını belirten Akçıl, kovalanacak bir hayatının olmadığını ifade etti.

“Bu Tarlalar Yakında Sürülür!”

2019 yılında Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan ve sadece 9 ay sonra boşanma kararı alan Sinan Akçıl, ayrılığa daha fazla dayanamamış ve eski eşi ile tekrar bir araya gelmişti. Ancak bu beraberlik yine nikah masasına taşınmış olsa da geçtiğimiz aylarda tekrar sonlandı. Şu an bekarlığın tadını çıkarttığını belirten Akçıl, aşk hayatına ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Aşk hayatım nadasta ama bu tarlalar yakında sürülür!”

“Bekarlık Yerine Göre Sultanlık!”

“Bekarlık sultanlık mı sizce?” sorusunu samimiyet ile yanıtlayan Akçıl, şu ifadeleri kullandı: “Yerine göre sultanlık. Ben de şu an bekar olduğuma göre sultanlık tahtına çıkmayayım mı?”