Magazin

Ünlü model Didem Soydan, iddialı pozlarına devam ediyor! Yeşil bikinisi ile verdiği ayna pozu, sosyal medyayı yaktı geçti!

Bebeksi güzelliği ve muhteşem fiziği ile magazin gündeminde sık sık yer alan ünlü model Didem Soydan, iş hayatı ile gündeme gelmeye devam ederken çalkantılı aşk hayatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Soydan, her geçen gün biraz da artan hesabından gündelik yaşantısını, işlerini ve iddialı pozlarını paylaşıyor.

Yaşadığı aşklar ile gündeme gelen ancak hiçbir zaman ilişkileri hakkında konuşmayı tercih etmeyen Didem Soydan, şu sıralar yaz tatilinde olmanın tadını çıkarıyor. 750 bini aşkın takipçisi ile sürekli etkileşimde olan ve özgür ruhu ile dikkat çeken Soydan, tatil pozlarını yayınlamayı da ihmal etmiyor.

Didem Soydan Tatil Pozu ile Yürekleri Hoplattı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzellerden olan Didem Soydan, güzelliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şu sıralar tatilde olan güzel model, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir fotoğraf paylaştı. Yeşil bikinisinin üzerine giydiği beyaz kimonosu ile kumsalın en güzel kadını olduğuna dair hiç şüphe bırakmayan Didem Soydan, sosyal medyada gündem oldu.

Fiziği Dudak Isırttı!

Birtakım müdahaleler olsa da genel olarak “doğal” denilebilecek bir güzelliğe sahip olan ünlü model Didem Soydan, son paylaşımı ile bir anda magazin sayfalarında yer aldı. 1984 doğumlu Soydan, kusursuz fiziği ile yaptığı işin hakkını sonuna kadar verdiğini gösterdi.

Burak Deniz ile İlişkisi Devam Ediyor!

Ünlü oyuncu Burak Deniz ile olan bir yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda sonlanan Didem Soydan, kısa süre önce sevgilisi ile barışma kararı aldı. Ayrılığa daha fazla dayanamayan ikili, geçtiğimiz günlerde Instagram hesaplarından birbirleri ile olan ilk paylaşımlarını yaptı.