Magazin

Verdiği kilolar, gençleştirdi! 37 yaşındaki ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın bikinili pozları, sosyal medyada gündem oldu!

Güzel gözleri, sempatik tavırları ve parmak ile gösterilen aile hayatı ile herkes tarafından sevilen ünlü oyuncu Pelin Karahan, rol aldığı dizi ve reklam filmleri ile de kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Yıllar önce Kanal D’de yayınlanan Kavak Yelleri isimli dizi ile kendisini bütün Türkiye’ye tanıtan Pelin Karahan, sonrasında yer aldığı Muhteşem Yüzyıl projesi ile de sanat dünyasında ki yerini sağlamlaştırdı.

Tartışmalardan uzak bir hayat süren ve ailesi ile sık sık mutluluk pozları veren iki erkek çocuk annesi Pelin Karahan, bir süredir yaptığı diyetler ve sporlar ile de gündemde yer almaya devam ediyor. Tanıdığımız günden bu yana fit olarak görmediğimiz ama göze çarpan bir kiloya da sahip olmayan Karahan, son zamanlarda değiştirdiği beslenme düzeni ve yaptığı sporlar ile genç kızlara taş çıkartacak bir fiziğe sahip oldu. Karahan’ın yeni hali ile çekilmiş olduğu fotoğraflar, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi.

Verdiği Kilolar Dikkatlerden Kaçmadı!

Doğallığı ve sevecenliği ile herkes tarafından sevilen ve bu zamana kadar sanat dünyasında sıklık ile yaşanan tartışmalara asla dahil olmayan ünlü oyuncu Pelin Karahan, son zamanlarda sıkı bir diyetin içerisine girdi. Sporu da hayatından eksik etmeyen Karahan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile verdiği kiloları takipçilerine gösterdi.

Bikinili Pozları Olay Oldu!

Her daim mütevazi yaşantısı ile dikkat çekmeyi başaran ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde oğulları ve eşi ile birlikte tatile çıktı. Bikini üstü ve şapkası ile dikkat çeken 37 yaşındaki oyuncu, fit hali ile de herkesi şaşırttı.

“Taş Gibi!”

Kayalıklarda çekilmiş olan bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Pelin Karahan’a, birçok yorum geldi. Yorumlar arasında “taş gibi” yazan sosyal medya kullanıcıları gözlerden kaçmadı.