Genel

Acele Edin; Ziraat Bankası’nın Satışa Çıkardığı Bir Konut, İki İşyerinin İhalesi Bitiyor! “360 Bin TL’ye Bir Daha Konut Satışı Bulunmaz…”

Alınan kredileri geri ödemekte zorlanan vatandaşlar, kontlarını ve araçlarını bankalara devretmek zorunda kalıyor. O devir işleminin ardından belli bir süre geçtikten sonra ellerindeki mal ve mülkleri satışa koymak zorunda olan bankalar, icralık satışlarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. İcralık satışlarında hem e-İhale hem de fiziki ihaleler gerçekleştiren Ziraat Bankası ise, bu hafta içinde bir evin, iki işyerinin satışını tamamlıyor.

Ziraat Bankası’nın Satışta Olan Dubleks Evinin İhalesi Bugün Bitiyor

Bu ay satışa çıkardığı meskenlerden birinin ihalesini bugün tamamlayacak olan Ziraat Bankası, 360 bin TL’den ihalesini başlattığı Kırıkkale ilinin Merkez ilçesinin Ovacık Mahallesi’nde bulunan 155 metrekarelik dubleks evin ihalesini 1 saat içerisinde sonlandırıyor. En son 362 bin TL teklif almış olan bu evin ihalesine katılım bedeli ise, 21 bin 600 TL olarak açıklanmış bulunuyor.

Ankara İlindeki İşlek Bir Caddedeki Dükkanın da İhalesi Bugün Son Buluyor

Özellikle büyükşehirlerde sık sık dükkan ve mağaza gibi işyeri satışları gerçekleştiren Ziraat Bankası, bu ay Ankara ilinin Sincan ilçesinin Mustafa Kemal Mahallesi’nde yer alan 195 metrekarelik kullanım alanı bulunan bir dükkanı satışa çıkarmış bulunuyor. Bu dükkan için ihale katılım bedelini 45 bin 900 TL olarak belirlemiş olan Ziraat Bankası, ilk teklifin ise 765 bin TL ve üzeri olmasını istiyor. Öte yandan Ziraat Bankası’nın bu dükkan için başlattığı e-İhale, 6 gün içerisinde son buluyor.

İkinci Dükkan da Ankara’da Yer Alıyor

Bu ay gerçekleştirdiği bir konut, iki işyeri satışını tamamlamak üzere olan Ziraat Bankası, Ankara ilinin Çankaya ilçesinin Osman Temiz bölgesinde yer alan 133 metrekarelik kullanım alanı bulunan bir dükkanın satışını da 6 gün içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyor. İhaleyi 6 gün sonra kapatacak olan Ziraat Bankası, bu dükkan için ise 255 bin TL ihale başlangıç bedeli belirlemiş bulunuyor.