Genel

Emekli Promosyonlarında Yeni Çıta 7 Bin 600 TL! Maaşınızı Taşımak İçin Acele Edin; 31 Temmuz’dan Sonra Taşınan Maaşlara Ödenmeyecek…

Hatırı sayılır tutarlarda ödenmesi nedeniyle emekli olan vatandaşlara ek gelir oluşturan emekli promosyon ödemeleri, 2022 yılının haziran ayında bir kez daha zam almış bulunuyor. Emekli maaşlarına gelen ara zammın ardından en düşük emekli maaşının 3 bin 500 TL olduğunu baz alan bankalar, ödedikleri promosyon tutarlarında da artışa gitmiş bulunuyor. Bu tutarlara ek promosyon ödemesi yapan Yapı Kredi Bankası ise, bu aydan itibaren 7 bin 600 TL’ye varan ödemeler gerçekleştiriyor.

Nakit Promosyonlar 5 Bin TL’yi Buluyor

Emeklilerin maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıması ve taşıdıktan sonra da üç yıl boyunca bankadan maaş almaya söz vermesi halinde Yapı Kredi Bankası, maaşa göre değişmekle birlikte doğrudan 5 bin TL’ye varan nakit promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor. Bu promosyon ödemeleri kapsamında maaşa göre ödemeler gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, maaş taşıma işleminin ardından yatan ilk maaş ile birlikte nakit promosyonu ödüyor.

Otomatik Fatura Talimatı Vermek 100 TL Daha Kazandırıyor

Emekli müşterilerinin maaşını taşıdıktan sonra banka üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı vermesi halinde ekstra promosyon ödemesi yapan Yapı Kredi Bankası, vatandaşlara 100 TL daha ek ödeme gerçekleştiriyor. Böylelikle 2.500 TL’nin üzerinde maaş alan bir emeklinin Yapı Kredi Bankası’ndan alacağı promosyon tutarı 5 bin 100 TL’ye yükseliyor.

Her Bir Referans 250 TL Kazandırıyor

Bu dönem popüler olan emekli referans kampanyaları, bankaların daha çok emekli müşteri kazanmasını sağlıyor. Yapı Kredi Bankası’na emekli yakınlarının maaşını taşıtan emekliler ise, kişi başı 250 TL olmak üzere ek nakit promosyonlar kazanabiliyor. 10 kişiye kadar referans olmaya izin veren Yapı Kredi Bankası, referans kampanyasından müşterilerine 2 bin 500 TL daha kazandırıyor.