Genel

Acele Etmezseniz Bir Daha 467 Bin TL’ye Dükkan Alamayabilirsiniz! Vakıfbank’ın İcralık Dükkan İhalelerinde Son 3 Gün! Üstelik…

İcralık konut, arsa, işyeri, araç ve tarla gibi satışlarına tam gaz devam eden Vakıfbank, her ay ihaleyi açacağı mal ve mülklerini gayrimenkul sitesine ekliyor. Temmuz ayında bir güncelleme daha gerçekleştirmiş olan Vakıfbank, icralık satışlarında ihalenin sonuna yaklaştığı satışlarını ise, web sitesinde ayrı bir sekmede yayınlayarak, vatandaşların bilgisine sunuyor. Vakıfbank’ın temmuz ayı için ihale sonuna geldiği iki ayrı mülkünün biri Amasya’da yer alırken; diğeri Konya’da bulunuyor.

Vakıfbank’ın Amasya’da Sattığı Dükkan İçin Son 3 Gün

Vakıfbank’tan satılık dükkan ilanlarına ulaşmak isteyen vatandaşların kurumun gayrimenkul sitesine giriş yaptığında görecekleri ilk sekme ihalesi sona ermek üzere olan mal ve mülkler oluyor. Bu sekmeyi ayrı bir şekilde sunan Vakıfbank, vatandaşların uygun bütçeler ile konut, arsa, işyeri, araç ve tarla gibi mal ve mülk almalarını destekliyor. İhalesi sona eren Vakıfbank ilanlarından biri ise, Amasya’da yer alan dükkan oluyor. Amasya ilinin Merkez ilçesinin İhsaniye mahallesinde bulunan ve işlek bir caddede yer alan 247 metrekarelik dükkanın ihalesinde son üç güne girmiş olan Vakıfbank, bu ihalenin ihale başlangıç bedelini 467 bin TL olarak duyurmuş bulunuyor.

Vakıfbank’ın Konya’da Sattığı Çiftlik ve Arsası İçin Son 3 Gün

Vakıfbank sadece dükkan ya da konut gibi yapımı tamamlanmış meskenler satmıyor. Aynı zamanda tarla ya da arsa gibi üzerine yapımlar yapılabilecek olan araziler de ipotekli olarak Vakıfbank’a geçmesi halinde satışa sunuluyor. O arazilerden birinin ihalesinin sonuna gelmek üzere olan Vakıfbank, bu ay satışa çıkardığı Konya ilinin Kadınhanı ilçesinin Atlantı mahallesinde yer alan 95.557 metrekare büyüklüğündeki çiftlik ve arsası için 3 gün boyunca daha teklif almaya devam edeceğini açıklamış bulunuyor. Öte yandan bu mülkün ihale başlangıç bedeli ise Vakıfbank ekspertizleri tarafından 5 milyon 815 bin TL olarak ilan ediliyor.