Genel

Halkbank’tan İstanbul’un En Gözde İlçelerinde Yok Fiyatına Satışlar Başladı! İcradan Direk Satılacak Olan Konutlar İçin İstenen Bedel İse…

Artan emlak fiyatlarına karşı vatandaşların yöneldiği yeni emlak alım yöntemlerinden biri olan icradan e-İhale ile konut alımları son zamanlarda daha da popüler hale geldi. Özellikle bankaların her ay satışa çıkardığı konutlar için KDV ödememesi, bu alanda satışa sunulan emlak bedellerini daha da düşük hale getirdi. Bu nedenle vatandaşların sıkı sıkıya takip ettiği icralık konut ilanlarına bugün itibariyle Halkbank’tan üç yeni konut daha eklendi. İstanbul’un en gözde ilçelerinde üç konut satışa çıkarmış olan Halkbank, ihale başlangıç bedeli fiyatlarıyla ise, vatandaşların dikkatini çekti.

Halkbank’tan Küçükçekmece’de Satılık Konut

İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri olan Küçükçekmece’de icralık konut satışına başlamış olan Halkbank, bu ilçede yer alan ve kendi mal varlıkları arasına ipotek yoluyla geçmiş olan 157 metrekarelik konut için ihale sürecini başlattı. İhale başlangıç bedeli olarak 1 milyon 15 bin TL’yi belirlemiş olan Halkbank, ihaleye katılmak isteyen vatandaşların ödemesi gereken teminat bedelini ise 101 bin 500 TL olarak açıkladı.

Halkbank’tan Büyükçekmece’de Satılık Konut

Bu ay içerisinde ihalesini tamamlayacağı ikinci İstanbul konutuna ilişkin de detaylı bir ilan yayınlayan Halkbank, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yer alan 78 metrekarelik konutun satışı için düğmeye bastı. İhale için teklifleri toplamaya başlamış olan Halkbank, bu konutun ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon 100 bin TL olarak belirledi. Öte yandan bu konut için teminat bedeli 110 bin TL olarak açıklandı.

Halkbank’tan Esenyurt’ta Satılık Konut

İstanbul’da satışa sunduğu üçüncü konutu Esenyurt ilçesinden satışa çıkaran Halkbank, bu ilçede yer alan 73 metrekarelik ev için ihale başlangıç bedelini 855 bin TL olarak duyurdu. İlçedeki konut fiyatları göz önüne alındığında oldukça uygun bir fiyat ile ihaleye başlayan Halkbank’ın konut teminat bedeli için istediği rakam ise, 85 bin 500 TL olarak açıklandı.