Magazin

Survivor’da aşk yaşayan Mert Öcal ve Sude Burcu’dan tatil pozları

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star 2022 final yaptı. Yarışmada öne çıkan isimler arasında Mert Öcal ve Sude Burcu da yer alıyordu. İkilinin yarışmada giderek samimi olması izleyenlerin dikkatinden kaçmazken adada başlayan aşk yeni bir boyut kazandı. Mert Öcal ve Sude Burcu, yarışmadan sonra hızlı bir aşk yaşamaya başlarken sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Ünlü çift son olarak beraber çıktıkları tatilden aşk pozları paylaşmalarıyla sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı.

Mert Öcal ve Sude Burcu Aşkı

Survivor’da tanışıp aşık olan Mert Öcal ve Sude Burcu çiftinin sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görüyor. 26 yaşındaki tekvandocu ve zumba eğitmeni Sude Burcu ile 39 yaşındaki oyuncu Mert Öcal, Survivor izleyicisine aşk itirafında bulundu. Sude Burcu yarışmadan elendikten sonra Türkiye’ye gelir gelmez sevgilisi Mert Öcal’ın yanına gitmiş ve ikili sosyal medyaya paylaşımda bulunmuştu. Ünlü çift kişisel Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile isimlerinden söz ettiremeye devam ediyor.

Aşk Pozları Beğeni Topladı

Survivor yarışmasından elenen iki yarışmacının Türkiye’ye döndükten sonra her anını birlikte geçirdikleri öğrenildi. Mutlu birlikteliklerine ara vermeden devam eden Mert Öcal ve Sude Burcu çifti, şu sıralar birlikte çıktıkları tatilde keyif yapıyor. Aşk pozları ile sosyal medyayı sallayan yarışmacılara sosyal medyadaki takipçilerinden çok sayıda mesaj geliyor. Mert Öcal ve Sude Burcu çifti, aşk pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü çiftin takipçileri “Maşallah çok yakışıyorsunuz” yorumlarında bulunurken bu paylaşımlara beğeni yağdı. Öte yandan Mert Öcal ve Sude Burcu sosyal medyadaki ilk paylaşımında aralarındaki yaş farkı sebebiyle bazı hayranlarının tepkisini çekmişti.