Magazin

Pınar Altuğ leopar desenli bikinisi ile yürek hoplattı!

Çocuklar Duymasın isimli fenomen dizi ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu 2008 yılında oyuncu Yağmur Atacan ile evlendikten sonra kızları Su’yu kucaklarına almıştı. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak kalsa da sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Pınar Altuğ yine dikkat çekti. Şimdilerde ailesi ile birlikte tatilin keyfini çıkaran 47 yaşındaki oyuncu, teknede yeni pozlar verdi. Pınar Altuğ’un son paylaşımlarında leopar desenli bikinisi dikkat çekerken ünlü oyuncu sosyal medyayı adeta salladı.

Pınar Altuğ’un Leopar Desenli Bikinisi

Bikini hali ile teknede güneşlenen Pınar Altuğ, kameralara yakalanmamak için büyük çaba sarf etti. Güzel oyuncu leopar desenli bikinisi ile magazin muhabirlerinden kaçamadı. Çocuklar Duymasın adlı dizide Meltem karakterini canlandıran ünlü oyuncu yaz sezonuna hızlı başlangıç yaptı. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Pınar Altuğ, ailesi ile birlikte vakit geçiriyor. Kış mevsiminde genellikle karavan yaz tatilinde ise tekne tatili yapan Pınar Altuğ, geçen gün bir sitenin iskelesinde görüntülendi. Leopar desenli bikinisi ile dikkat çeken 47 yaşındaki Pınar Altuğ’un fit vücudu gözlerden kaçmadı.

Tekne Tatilinde Kameralara Takıldı

Ailesi ile birlikte tatilin keyfini çıkaran Pınar Altuğ, 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile dünya evine girmişti. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan’ın bu evliliğinden 2009 yılında Su isimli kızları dünyaya geldi. Şimdilerde ailesi ile birlikte tekne tatili yapan Pınar Altuğ’un leopar desenli bikinisi büyük beğeni topladı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelen 47 yaşındaki oyuncu, magazincilerden kaçmayı başaramadı. Güzel oyuncu son olarak Bodrum’daki pahalılıkla ilgili “Ben hiç karaya inmiyorum, bu yüzden hiçbir fikrim yok.” ifadelerini kullanmıştı.