Genel

Garanti BBVA’da Daireler Yalnızca 60 Bin TL’den Başlıyor! Hem de İstanbul’da! “2+1 Ev Bu Fiyata Bir Daha Satışa Konmaz…”

Türkiye’de bankacılık sisteminin sağladığı ipotekli krediler, sonunda edinilen mal veya mülkün icrasına neden olabiliyor. İcraya giden daireler ise, bir süre bankalar tarafından tutulup, ardından satışa çıkarılıyor. Özellikle son dönemlerde yaygınlaşan e-İhale yöntemi ile icralık satışlarını gerçekleştiren bankalar, uygun fiyatlı konutlarının ihalelerini kamuoyuna açık bir şekilde gerçekleştiriyor. O bankalardan biri olan Garanti BBVA ise, bu ay İstanbul ilinden de ev satışa çıkarmış bulunuyor.

Garanti BBVA, İstanbul’da 66 Ev Satıyor

Türkiye’nin dört bir yanında yer alan icralık dairelerinin satışına bu ay da devam eden Garanti BBVA, başta İstanbul olmak üzere pek çok şehirde satışlar gerçekleştiriyor. Satışlarını e-İhale yöntemi ile gerçekleştirecek olan Garanti BBVA, bu ay sadece İstanbul’da 66 ev satışı yapacağını ilan etmiş bulunuyor.

Garanti BBVA’nın İstanbul Evlerinde En Uygun Fiyat 60 Bin TL

Satışlarına devam eden Garanti BBVA, İstanbul ilinde satışa çıkardığı konutlardan en uygun fiyatlısını bu ay İstanbul ilinin Fatih ilçesinden sunuyor. Bu ilçede yer alan Ereğli mahallesinde bulunan 2+1 büyüklüğünde bir daireden 6 metrekarelik hisse satışı gerçekleştirecek olan Garanti BBVA, hisseli satış için başlattığı ihalenin başlangıç bedelini sadece 60 bin TL; ihaleye girmek için bankaya yatırılması gereken teminat bedelini ise, 6 bin TL olarak açıklamış bulunuyor.

Tam Hisseli Daireler, Garanti BBVA’da 650 Bin TL’den Başlıyor

İstanbul’daki konut satışlarında hisseli daireler sattığı gibi tam hisseli daire satışları da gerçekleştiren Garanti BBVA, satış fiyatlarında hisseye uygun oranda bir fiyat belirliyor. Bu ay tam hisseli İstanbul’da en ucuza 650 bin TL’den başlayan ihale başlangıç bedeliyle ev satışı gerçekleştirecek olan Garanti BBVA, İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde yer alan 2+1 genişliğindeki evin ihalesine katılım için yalnızca 65 bin TL katılım bedeli istiyor.