Genel

Emekliye temmuz ayında para yağacak! Bankalar en az 5 bin TL ödemelere başladı

Büyük bir heyecanla temmuz ayını bekleyen emeklilere müjdeli haberlerin ardı arkası kesilmiyor. İlk olarak enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından açıklanan zam oranları ile yüzü gülen emekliye para yağmaya devam ediyor. Türkiye’deki milyonlarca emekliye bir müjdeli haber de bankalardan geldi. En düşük emekli maaşının 3.500 TL olduğu bu dönemde bankalar da promosyon kampanyalarını güncelledi.

Bankaların Güncel Emekli Promosyonları

Türkiye bankacılık sektöründe faaliyet gösteren pek çok banka emekli müşterilerine promosyon ödemelerinde limitleri yükseltti. Bunun üzerine milyonlarca emekli hangi bankada ne kadar promosyon olduğunu araştırmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, 2500 TL ve üzerinde emekli aylığı olan vatandaşlara 750 TL promosyon ödemesi yapıyor. Halkbank ve Vakıfbank gibi diğer kamu bankalarının emekli promosyon kampanyaları da benzer ödemelerle dikkat çekiyor.

Özel bankalarda ise promosyon ödemelerinde bankalar arası yarış hız kazandı. Temmuz ayında cebini doldurmak isteyen emekliler için Akbank müjdeli haberi verdi. Emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank’tan alacağı sözünü veren emekli maaş müşterilerine 3.500 TL’ye varan promosyon fırsatları sunuluyor. Denizbank emekliler için düğmeye bastı. Temmuz ayında emekli maaşını Denizbank’tan almayı kabul edenlere 2500 TL ve üzeri aylığı olanlar için 100 TL promosyon veriliyor. Üstelik otomatik ödeme talimatında bulunan emeklilere ise ek 750 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Bankaların Güncel Promosyon Kampanyaları

Türkiye İş Bankası, temmuz ayında emekliye en fazla promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alıyor. İş Bankası 2500 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere 5000 TL promosyon veriyor. Garanti BBVA promosyon kampanyalarını duyururken emekliler için çok cazip teklifler sunmaya başladı. 31 Temmuz 2022 tarihine kadar emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan müşterilere 5000 TL ödeme yapılacak.