Magazin

Katıldığı Yarışma Survivor Türkiye’ydi; Ama Aradığı Aşkı MasterChef’te Buldu! Herkesi Şok Edecek İkili Evlilik Yolundaki İlk Adımlarını Attı…

TV8 ekranlarının iki fenomen yarışması olan MasterChef Türkiye ve Survivor Türkiye, her sezon ardında popüler olan birilerini bırakmayı gelenek haline getirdi. Özellikle geçtiğimiz sezonki yarışmacılarıyla gündemlerden bir an olsun düşmemiş olan MasterChef Türkiye ve Survivor Türkiye yarışmalarına katılmış iki ismin aşk yaşadığı iddiası ise, yarışmaların takipçilerinde adeta bir şok etkisi yarattı.

Hem Survivor Türkiye 2021 Hem de Survivor All Star 2022 Yarışmasına Katılmıştı

Survivor Türkiye 2021 yarışmasına performansı ile damga vuran ve Survivor tarihinin en skorlarına sahip olan kadın yarışmacıları arasına adını yazdıran Ayşe Yüksel, katıldığı ilk Survivor yarışını 3’üncü olarak tamamlamıştı. Ardından Survivor All Star 2022 yarışmasına katılan Ayşe Yüksel, ilk sezonki performansını sergileyemese de dördü görmeyi başarmış ve dördüncü olarak yarışmayı tamamlamıştı. Ayşe Yüksel’in MasterChef Türkiye’den bir isim ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Ayşe Yüksel’in Aşkı MasterChef Türkiye 2021 Yarışmasından Çıktı

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına hem sempatikliği hem de performansı ile damga vuran Sergen Özen ise, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasını dördüncü olarak bitiren isim olmuştu. Sergen Özen, MasterChef Türkiye 2021 yarışmasının seyircisinin gönlünde taht kurarken; taht kurduğu başka bir gönlün Ayşe Yüksel’in gönlü olduğu iddia edildi. İkilinin bir süredir aşk yaşadığı konuşulurken, ortaya atılan başka bir iddia, sosyal medyayı adeta karıştırdı.

Survivor ve MasterChef Yarışmalarından Aşk Doğdu İddiası

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Sergen Özen’in Survivor All Star 2022 yarışması esnasında sık sık Ayşe Yüksel ile ilgili paylaşımlar gerçekleştirmesi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmişti. Daha önce MasterChef Türkiye ve Survivor Türkiye aşklarını ifşalayan bir sosyal medya hesabı, Sergen Özen ile Ayşe Yüksel’in bir süredir aşk yaşadığını, hatta ikilinin aileleriyle de tanıştığı iddia edildi. Ancak, ikiliden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.