Magazin

Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti; Artık Kendi Yarışmasını Yapacak! Üstelik Turabi Çamkıran’ın Yarışmasında Büyük Ödül…

Acun Ilıcalı tarafından düzenlenen ve yönetilen Survivor Türkiye yarışmalarına katıldıktan sonra popüler hale gelen Turabi Çamkıran, iki yıl üst üste şampiyon olmasıyla adını yarışmanın tarihine altın harfler ile kazımıştı. Türkiye’nin Survivor yarışmasının eski şampiyonlarından biri olan Turabi Çamkıran, kendi yarışmasını düzenleyeceğini açıkladı.

Turabi Çamkıran, Yeni Projesini Açıkladı

Katıldığı yarışmalarda elde ettiği şampiyonluklar ile tanınan Turabi Çamkıran, adeta profesyonel bir yarışmacı olarak anılmaya başlamıştı. Türkiye’den sonra ABD’de düzenlenen bir yarışmada da şampiyon olan Turabi Çamkıran, yeni projesini anlattı. Geçtiğimiz gün hayalini kurduğu projesi ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Turabi Çamkıran, “Yarışlardan 10,000,000 dolar daha kazanıp kendi yarışmamı yapacağım. Kavga, gürültü, küfür, kıyamet her şey serbest olacak. Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçip, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek” şeklinde ifadeler kullandı.

Survivor Şampiyonları Öncelikli Olacak

Kendisi de daha önce Survivor’da iki kez şampiyon olmuş olan Turabi Çamkıran, Survivor şampiyonlarının kendi yarışmasında öncelikli olarak ağırlanacağını duyurdu. Turabi Çamkıran’ın hayalini kurduğu yarışma programıyla ilgili yaptığı açıklamada; “İsteyen bütün Survivor şampiyonları onur konuğu olacak yarışmanın. Şampiyonlardan isteyen olursa da yarışmanın yorumcuları olacak. Şampiyonların yorumcu olması kadar güzel bir şey daha olamaz. Zaten anca şampiyon olmuş kişiler nasıl şampiyon olunacağını anlatabilir” ifadeleri yer aldı.

Turabi Çamkıran’ın Yarışmasında Ödül 10 Milyon TL

Yarışma için Netflix isimli dijital yayın platformuna teklif götürdüğünü de duyuran Survivor eski şampiyonu Turabi Çamkıran, Netflix’in teklife hala geri dönmemesine de sitemle karşılık verdi. Yarışması için şimdiden pek çok ismin başvuruda bulunduğunu da belirten Turabi Çamkıran, yarışmasının ödülünü ise, 10 milyon TL olarak duyurdu.