Magazin

Daha Önce MasterChef Türkiye Yarışmasında Popüler Olmuştu; Güzide Mertcan, Şimdi “Yılın En Zeki Kadın Ödülüne” Aday Oldu!

Zengin olması ve lüks yaşantı sürmesi nedeniyle özellikle MasterChef Türkiye yarışmasının izleyicilerinin gündeminden bir an olsun düşmeyen Güzide Mertcan’dan takipçilerini şaşırtan çok ilginç bir paylaşım geldi.

MasterChef Türkiye Yarışmasıyla Popüler Olmuştu

TV8 ekranlarının fenomen yarışması olan MasterChef Türkiye yarışmasının popüler hale getirdiği isimlerden biri olan Güzide Mertcan, katıldığı bu yarışma sayesinde tanınmış, ardından ise, açtığı sosyal medya hesaplarına yüklediği videolar ile fenomen haline dönüşmüştü. Şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Güzide Mertcan, geçtiğimiz gün çok konuşulacak bir paylaşım daha yaptı.

MasterChef Türkiye Yarışmacısı Güzide Mertcan 8,5 Milyon TL’lik Evi ile Gündem Olmuştu

MasterChef Türkiye yarışmasından ayrıldıktan sonra sık sık lüks yaşantısıyla gündem olan Güzide Mertcan, kendisi için açtığı Youtube kanalında evini takipçilerine açmış ve lüks yaşantısını gözler önüne sermişti. Güzide Mertcan’ın çektiği ev videosundan sonra sosyal medya kullanıcıları evin değerini merak etmiş ve yapılan araştırmalar sonrası evin 8,5 milyon TL değerinde olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine çok sayıda tepki olan MasterChef Türkiye eski yarışmacısı Güzide Mertcan, eleştiriler karşısında sessizliğini korumuştu. Ancak, tepkileri haklı bulacak ki, Güzide Mertcan’ın eleştirilen evinin yerine daha küçük bir eve taşınma kararı almıştı.

Güzide Mertcan, “Yılın En Zeki Kadın Ödülüne” Aday

MasterChef Türkiye yarışmasının eski yarışmacılarından biri olan Güzide Mertcan, sosyal medya hesabından yaptığı lüks paylaşımlar ile sık sık gündem olmaya özellikle yarışmadan ayrıldıktan sonra başladı. Şimdilerde sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ve her anını paylaşan Güzide Mertcan, geçtiğimiz gün eve aldığı yeni bir halıyı paylaştı. Yemek masası altına serdiği yeni beyaz halısını çeken Güzide Mertcan, yaptığı paylaşımın altına; “Yemek masasının altına beyaz halı aldım. Yılın en zeki kadını ödülüne adayım” notunu düşerken, kendisini de övmeden edemedi.