Personel Alımı

İŞKUR yeni personel alımı ilanlarını yayınladı! Muğla Dalaman ve İstanbul Havalimanlarına sınavsız personel alımı yapılacak!

Artan enflasyon, döviz kurlarında ve altın fiyatlarında devam eden yukarı yönlü hareketler ve daha pek çok faktör çerçevesinde giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların bütçelerinin sıfırlanmasına sebep oldu. Her yeni güne yeni bir zam haberi ile uyanan ve bu neden ile de temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak duruma gelen vatandaşlar, daha iyi kazanç sağlayabilmelerini sağlayacak personel alımı ilanlarını araştırmaya başladılar.

Hem mevcut işlerinden memnun olmayan hem de hali hazırda işsiz olan vatandaşlar tarafından sıklık ile sorgulanan personel alımı ilanlarına, bugün itibari ile iki yeni ilan daha eklendi. İŞKUR tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanlarının ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

İŞKUR Havalimanı Personel Alımı İlanı Temmuz 2022

Ülkemizin en önemli kamu kurumlarından birisi olan ve hem yayınladığı personel alımı ilanları hem de geliştirdiği diğer istihdam projeleri sayesinde vatandaşlara tarafından yakından takip edilen İŞKUR, iki yeni personel alımı ilanı daha yayınladı. Muğla ve İstanbul Havalimanlarında personel istihdamı gerçekleştirileceğini bildiren kamu kurumu, personel alımı yapılacak olan pozisyonları şu şekilde açıkladı:

  • İstanbul Havalimanı şoför ve yük taşıma
  • Muğla Havalimanı turizm ve otelcilik elemanı: 2 kişi

İŞKUR Havalimanı Personel Alımı İlanı Başvuru Şartları

İŞKUR tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanlarına başvuru yapabilmek için sağlanması gereken genel kriterler şu şekilde belirlendi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Mesleğin devamlı yapılmasına engel olabilecek bir rahatsızlığa sahip olmamak
  • Affa uğramış dahi olsa yüz kızartıcı suçlardan ötürü hüküm giymemiş olmak
  • Şoför ilanı için en az E sınıfı sürücü belgesine, SRC ve psikoteknik belgelerine sahip olmak
  • Askerlik ile ilişiği bulunmamak
  • İlgili eğitim şartını sağlıyor olmak

İŞKUR Havalimanı Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

İŞKUR tarafından yayınlanmış olan havalimanı personel alımı ilanlarına, kamu kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile online olarak başvuru yapılabilmektedir.