Genel

Bankalardan Hamleler Arka Arkaya Geldi… Emekli Maaşınızı Taşımadıysanız Tam Zamanı; İlk Ay Verilecek, 6 Bin 250 TL Ödeme Yapılacak!

Emekli promosyonlarında zamlı dönem başladı. Emekli olan vatandaşların yararlandığı gibi emekliler üzerinden maaş alan hak sahiplerinin de yararlandığı emekli promosyon ödemelerinde yeni çıta nakit promosyon olarak 5 bin 500 TL’ye yükseldi. Ek promosyonlar da veren bankalar, 6 bin 250 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştirmeye başladı.

ING Bank Promosyonlar 6 Bin 250 TL’yi Buluyor

Türkiye’nin öncü özel banka kuruluşlarından biri olan ING Bank, emeklilere yalnızca nakit promosyon ödemeleri gerçekleştirmiyor. Aynı zamanda ek promosyon ödemeleri de yapan ING Bank, bu ay itibariyle 6 bin 250 TL’ye varan promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor. Maaşını ING Bank’a taşıyıp, üç yıl maaş almaya söz veren emeklilerin aylık maaşının 1.500 TL altında olması halinde ING Bank, 3 bin 500 TL; maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL olması haline 4 bin 250 TL; maaşı 2.500 TL ve üzerinde olması halindeyse 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca emekli referansı kampanyası da bulunan ING Bank, her emekli yakınını getirene referans başı 250 TL olmak kaydıyla toplamda bin 250 TL’ye kadar ödeme yapıyor. Böylelikle ING Bank’ın emekli promosyonları 6 bin 250 TL’yi buluyor.

Garanti BBVA, QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası, Türkiye Finans ve Yapı Kredi Bankası da Yüksek Promosyonlar Ödüyor

Emekli promosyonlarında çıtayı yüksek tutan diğer bankalar; Garanti BBVA, QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası, Türkiye Finans ve Yapı Kredi Bankası oluyor. Temmuz ayı itibariyle 5 bin TL’ye varan emekli promosyonu ödemesi gerçekleştiren Garanti BBVA, QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası, Türkiye Finans ve Yapı Kredi Bankası; emekli maaşı 1.500 TL’ye kadar olanlara 3 bin 500 TL, emekli maaşı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 4 bin 250 TL, emekli maaşı 2 bin 500 TL üzerinde olanlara ise 5 bin TL promosyon ödüyor.

En Yüksek Nakit Promosyon Bu Ay TEB’de

8 Temmuz’dan bu yana maaşını bankasına taşıyanlara yüksek miktarlarda ödemeler gerçekleştiren TEB, emekli maaşına göre değişikli göstermekle birlikte, emekli maaşını taşıdıktan sonra 2 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli vatandaşlara 5 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon ödemeleri gerçekleştiriyor.