Magazin

MasterChef Türkiye’nin yeni yarışmacısı Atike Bozyaka, hayat hikayesi ile gündemi salladı: Kardeşler kalksın diyorlar, tüm salon kalkıyor!

1 Temmuz tarihinde yeni sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye, 4’üncü sezonunda da seyircisinden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliklerinde ekrana gelen fenomen yarışma programı, bu sezon da renkli sahneler ile reyting rekorlarını elinde tutmayı başarıyor.

Ünü Türkiye sınırlarını aşmış olan yarışma programı, birçok farklı bölgeden gelen yarışmacı adayını konuk etmeye devam ediyor. Son olarak 18 Temmuz Pazartesi günü ekranlara gelen yeni bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yarışma programı, Atike Bozyaka isimli genç yarışmacının hayat hikayesi ile gündemi salladı. Babasının kaç kere evlendiğini dahi net olarak ifade etmekte zorlanan Atike Bozyaka, jüriyi ve izleyicileri oldukça şaşırttı.

“Döner Restoranını Babamın Eşleri İşletiyor!”

18 Temmuz Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Atike Bozyaka isimli yarışmacı adayını misafir eden MasterChef Türkiye, izleyicinin dikkatini bir kere daha çekmeyi başardı. Döneri Kırgızistan’a götüren ilk kişinin rahmetli babası olduğunu ifade eden Atike Bozyaka, babasının ölümünün ardından döner restoranının işletmesinin babasının eski eşlerine ve kendisinin erkek kardeşine kaldığını söyledi.

“Baban Kaç Kere Evlendi?”

Restoranın işletmesinin babasının eski eşlerinde olduğunu ifade eden Atike Bozyaka’ya “baban kaç kere evlendi?” diye sordu. Atike Bozyaka’nın cevabı ise herkesi şaşırttı. Babasının ilk eşinin kendi annesi olduğunu söyleyen Bozyaka, “babam 8 ya da 9 kez evlendi” cevabını vererek, başta jüri üyeleri olmak üzere yarışmanın takipçilerini de hayrete düşürdü.

“10 Kardeşiz!”

Aynı anneden iki kardeş olduklarını ifade eden Atike Bozyaka, toplamda 10 kardeş olduklarını söyledi. Bütün kardeşlerin birbirleri ile görüştüklerini ifade eden Bozyaka, “kardeşler kalksın diyorlar, tüm salon kalkıyor” açıklaması ile jüri üyelerinin yüzlerini güldürdü.