Genel

Odeabank, satılık konut fiyatlarını güncelledi! 3+1 ve 4+1 dairelerin fiyatlarını görenler inanamadı! 164 bin TL, 169 bin TL…

Artan hammadde fiyatlarından sonra kendi konutlarına sahip olma hayallerini ertelemek durumunda kalan tüketiciler, geçtiğimiz aylarda müjdelenen devlet destekli konut kredilerinin de bütçelerini aştığını fark ederek mülk sahibi olma planlarından vazgeçme kararı aldılar. Emlak sektöründe yaşanan durgunluğun gözle görülür bir hale geldiği şu günlerde devreye giren Odeabank ise piyasa fiyatının oldukça altında fiyatlar ile konut satışına başladığını duyurdu.

Odeabank’tan Uygun Fiyatlı 3+1 Satılık Daire!

Geliştirdiği finansman hizmetleri ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Odeabank, bu kez de uygun fiyatlı konut satışı hizmetleri ile gündeme geldi. Banka yeni ilanlarının ayrıntılarını paylaştı.

Odeabank tarafından yayınlanmış olan ilk konut satışı ilanında Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde yer alan 114 metrekare büyüklüğünde 3+1 apartman dairesinin 164 bin TL’den satışa sunulduğu bilgileri yer aldı. “Bankadan” isimli ihale platformu aracılığı ile satışa sunulan daire için belirlenen teminat bedeli ise 4 bin 920 TL olarak bildirildi.

151 Metrekarelik Dubleks Dairenin Fiyatı Şaşırttı!

Odeabank tarafından yayınlanan ikinci konut satışı ilanında, yine Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde yer alan 151 metrekare büyüklüğünde ki dubleks dairenin 169 bin TL’den satışa sunulduğunun bilgisi yer aldı. Teminat bedeli 5 bin 70 TL olarak belirlenmiş olan konut için ihaleye girme bedeli 7 bin 977 TL olarak açıklandı.

4+1 Dubleks Daire Satışı!

Odeabank Ankara’nın Beypazarı ilçesinde yer alan 210 metrekarelik 4+1 dubleks dairenin de satışa çıkarıldığını duyurdu. İlgili konut için verilen son fiyat teklifi 224 bin TL olarak açıklanırken, teminat bedeli 6 bin 720 TL olarak bildirildi.