Genel

Türkiye İş Bankası’ndan İzmir İlinin En Verimli Topraklarından Satılık Tarla İlanı Geldi; Üstelik Fiyatı, Piyasanın Çok Altında! Hemen Almak İçin…

İcradan satışlarda genel olarak vatandaşlar konut ve araçları bilse de aynı zamanda arsa, tarla, çeşitli kullanım alanları sunan araziler ya da işyerleri de satışa çıkarılıyor. Özellikle son zamanlarda arsa ve tarlaların ilanlarının artmasıysa vatandaşlara yatırım yapabilmesi açısından önemli fırsatlar sunuyor. Bu ay İzmir’den tarla satışa çıkarmış olan Türkiye İş Bankası ise, piyasanın çok altında bir fiyat sunmasıyla vatandaşları cezbetmeyi başarıyor.

İcralık Tarla Satışları e-İhale Yöntemi ile Gerçekleştiriliyor

İcralık konut ve araç satışlarında olduğu gibi tarla ve arsa satışlarında da e-İhale yöntemini kullanan Türkiye İş Bankası, icralık satışlarını resmi web sitesinde uzantısı bulunan “Gayrimenkuller (İş’te Gayrimenkul)” sekmesinden satışa çıkarıyor. Satışları e-İhale yöntemi ile gerçekleştirdiği için teklifleri de bu sekme üzerinden kabul eden Türkiye İş Bankası, ihaleye katılım için bir teminat bedeli talep ediyor.

Teminat Bedeli, İhale Başlangıç Bedeli Üzerinden Belirleniyor

Teminat bedelini, diğer bankalar gibi ihale başlangıç bedeli üzerinden belirleyen Türkiye İş Bankası, genellikle gayrimenkul satışlarında teminatı ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’una tekabül edecek şekilde alıyor. Teminat bedelini ihaleye katılmak isteyen herkesten talep eden Türkiye İş Bankası, ihaleyi kazananların bedelin ihale satış rakamından düşerken; ihaleye kazanamayan kişilerin bedelini diğer bankalar gibi geri iade ediyor.

Türkiye İş Bankası’nın İzmir’deki Tarlası En Verimli Topraklarda Yer Alıyor

İzmir ilinin toprak açısından en verimli arazilerine sahip olan Beydağ ilçesinde bir tarlayı satışa koymuş olan Türkiye İş Bankası, bu ilçenin Halıköy mahallesinde yer alan 4100 metrekarelik brüt alana sahip bir tarla için e-İhale sürecini başlatmış bulunuyor. Tarlanın ihale başlangıç bedelini 400 bin TL olarak belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, teminat bedeli olarak ise, 40 bin TL istiyor.