Magazin

Yasak Elma’nın Yıldız’ı basketbolcu sevgilisi ile tatilde! Bikinili pozları magazin gündemini salladı!

İlk olarak Pis Yedili isimli gençlik dizisi ile kendisini izleyiciye tanıtan ve uzun süre boyunca dizide canlandırdığı “Cimbom” karakteri ile anılan güzel oyuncu Eda Ece, her sene bir projede yer alarak sanat camiasının en çalışkan isimleri arasından gösterilmeye devam ediliyor.

Son 5 yıldır FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, eylül ayında başlayacak olan 6’ıncı sezon öncesinde enerji toplamaya devam ediyor.

Bir dargın bir barışık sürdüğü ilişkisi ile sık sık gündeme gelen güzel oyuncu Eda Ece, Anadolu Efes’te forma giyen basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile tatile çıktı. Muğla’nın en ünlü tatil beldelerinden olan Marmaris’te magazin kameraları tarafından görüntülenen ünlü çift, denizde geçirdikleri keyifli dakikalar ile ilişkilerinde bir problem olmadığını göstermiş oldu.

Deniz Bisikletindeki Başarısı Göz Doldurdu!

İki kez üst üste şampiyon olan Anadolu Efes takımında forma giyen sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Marmaris’te tatil yapan Eda Ece, geçtiğimiz günlerde magazin kameralarına yakalandı. Önce sevgilisine sarılara seabob yapan ünlü oyuncu, sonra da dakikalarca deniz bisikletine bindi. Eda Ece’nin deniz bisikletinde sergilediği başarılı performans, takdirleri topladı.

Güç Gösterisi Yaptı!

Denizin üzerinde bulunan halatlara tutunarak barfiks çeken 29 yaşındaki ünlü basketbolcu Buğrahan Tuncer, bu hareketi ile “sevgilisine güç gösterisi yapıyor” dedirtti.

Eğlenceli Halleri Dikkat Çekti!

Uzun süre denizde kalan ünlü çift, sonrasında iskeleye çıkarak keyifli vakit geçirdi. Bir ara sevgilisi Eda Ece’yi denize iten Buğrahan Tuncer, bu durum karşısında kahkahalara boğuldu. İskelede sevgilisinin yüzünü havlu ile kurulayan Buğrahan Tuncer’in aşk dolu bakışları da dikkatlerden kaçmadı. 32 yaşındaki Eda Ece, kusursuz fiziği ile oldukça beğenildi.