Genel

Bu Metrekareye, Bu Fiyat Görülmüş Şey Değil! Türkiye İş Bankası Yaptı Yine Yapacağını; İzmir’de Uygun Fiyata Tarla Satışları Başladı…

İhale yöntemiyle satışa çıkmaya devam eden icralık gayrimenkuller arasına bugün Türkiye İş Bankası, bir gayrimenkul daha eklemiş bulunuyor. İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Halıköy mahallesinde yer alan bir arsayı satışa çıkarmış olan Türkiye İş Bankası, e-İhale için belirlediği başlangıç bedelini ise 400 bin TL olarak ilan ediyor.

Türkiye İş Bankası, İzmir’de Arsa Satıyor

Bu ay ihalesini tamamlayarak satışını gerçekleştireceği bir arsa satışa koymuş olan Türkiye İş Bankası, iki cepheden yola bakan ve 4.100 metrekare brüt genişliği olan bir arsanın e-İhale sürecini başlatmış bulunuyor. Bu arsa için ihale boyunca teklifleri “İş’te Gayrimenkul” sitesi içerisinde yer alan ilgili ilan üzerinden alacak olan Türkiye İş Bankası, bu arsanın İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Halıköy mahallesinde yer aldığını da yayınladığı ihale ile duyurmuş bulunuyor. Öte yandan ihale başlangıç bedeli ise, 400 bin TL.

İhaleye Katılım İçin 20 Bin TL Yetiyor

İhale katılım bedellerini peşin olarak alan bankalar, satışı ise, gayrimenkulün uygun olması ve kişiye kredi çıkması halinde bankasından sağladığı kredi ile gerçekleştirebiliyor. Bu bağlamda bir ihale katılım bedeli belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, bu ihale için 20 bin TL katılım bedeli isterken, ihale verilecek olan minimum artış bedelini ise, 3 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor.

Beydağ’daki Tarla ile Atça Şubesi İlgileniyor

Bankalar, satışa çıkardığı her icralık gayrimenkul ile ilgilenmesi için bir müşteri temsilcisi veya şube atıyor. İzmir ilinin Beydağ ilçesinde yer alan 4.100 metrekarelik bu arsa için de yetkili bir şube açıklamış olan Türkiye İş Bankası, ilan ile ilgili soru ve cevaplar için vatandaşları Aydın’ın ilçesi olan Atça’da yer alan ve Beydağ ilçesine de oldukça yakın konumlanan şubesine yönlendiriyor.