Genel

Bonus’tan Akaryakıt Alımlarında Görülmemiş Hediyeler Veriliyor; Alışverişin Çoğu Cebe Geri Dönüyor! Buraya Dikkat; Katılmayanların Harcamaları Geçersiz Sayılıyor…

Türkiye’de pek çok kredi kartı bulunuyor. Müşterilerinin harcamalarını kendi kartları aracılığıyla yapmasını isteyen bankalar, kredi kartı kampanyalarını sık sık güncelliyor. Garanti Bankası ile başlayan Bonus kart şu an pek çok bankanın müşterilerine farklı özellikle sunuluyor. Yeni kampanya ise, tüm Bonus kart sahiplerini ilgilendiriyor. Çünkü Bonus, yapılacak olan akaryakıt ve otogaz harcamaları ödemelerini geri iade ediyor.

Bonus ile Yapılan Akaryakıt Harcamalarının Bir Kısmı Bedavaya Geliyor

Akaryakıt harcamalarına hediye vermeye başlamış olan Bonus, kredi kartları ile Bonus üye işyerlerinden tek seferde 750 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapan müşterilerine 40 TL Bonus kazandırıyor. Bu Bonusları başka harcamalarda kullandırtan Bonus, müşterilerinin akaryakıt harcamalarının bir kısmının bedavaya gelmesini böylelikle sağlamış oluyor. Bonus’un bu kampanyasına katılım zorunluyken; yalnızca 15-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak olan harcamalar için geri iade gerçekleştiriliyor.

Kampanyaya Bonus Flaş Üzerinden Katılım Sağlanıyor

Kampanyasına katılıma ilişkin gerekli bilgilendirmeyi kamuoyuna sağlamış olan Bonus, kampanyasından yararlanmak isteyen kart sahiplerinin ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması içerisinden kampanyayı bularak kampanya katılımını gerçekleştirmesini istiyor. Kampanyaya katılmayan Bonus sahipleri, şartları yerine getirse de kampanyadan yararlanamıyor.

Ticari Müşteriler Şahıs Şirketine Sahip İse Kampanyadan Yararlanabiliyor

Kampanyasından genellikle bireysel kart sahiplerini yararlandıran Bonus, bu kez şahıs şirketi sahibi olan müşterilerinin ticari Bon us kartlarını da kampanyaya dahil etmiş bulunuyor. Bonus’tan yapılan açıklamaya göre, kampanyadan Bonus, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy kart sahipleri yararlanabiliyor. Kampanya kapsamındaki tutar için sadece yurtiçi harcamalarını sayan Bonus, aynı zamanda üye olmayan işyerlerinden yapılan akaryakıt harcamalarını da kampanyaya dahil etmiyor.