Magazin

Bornozu ile sahneye çıkan 58 yaşındaki Hülya Avşar, derin göğüs dekoltesi ile yürekleri hoplattı! Gençlere taş çıkaran fiziği, övgülere boğuldu!

Kariyerine podyumlarda başlayan ve kısa süre içerisinde güzelliği ile yapımcıları peşinden koşturmayı başaran Hülya Avşar, yıllarca rol aldığı sinema filmleri ile kendisinden söz ettirmeyi başardı. Özellikle ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile rol aldığı sinema filmleri ile büyük bir üne kavuşmayı başaran Avşar, bir süre sonra sahnelere yöneldi ve kariyerine şarkıcı olarak devam etmeye karar verdi.

Yıllar içerisinde ilgi alanları değişse de daima güzelliği ile ön planda kalmayı başaran Avşar kızı, son dönemlerde yaptığı tenis sporu ile anılmaya başlandı. Tenis alanında başarılara imza atan Avşar, gençleri de spora teşvik etmek amacı ile bazı girişimlerde bulundu.

Son dönemlerde yaptığı talihsiz açıklamalar ile gündeme gelen Hülya Avşar, giyim tarzı ile de takipçilerinin dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bornozu ve açık saçları ile sahneye çıkan Avşar kızı, birçok sosyal medya kullanıcısından tepki almışken bu kez de tam tersi bir durum ile karşılaştı. Derin göğüs dekoltesi ile verdiği pozları yayınlayan Hülya Avşar, ilerleyen yaşına rağmen koruduğu fiziği ile olay yarattı.

Derin Göğüs Dekoltesi Olay Oldu!

Doğallıktan yana olduğu bilinen ve çoğu zaman da makyajsız halleri ile basının karşısına çıkan Hülya Avşar, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Derin göğüs dekolteli paylaşımı ile dakikalar içerisinde sosyal medyanın gündemine oturmayı başaran Avşar kızı, güzelliği ile de büyüledi.

58 Yaşında Olması Hiçbir Şeyi Değiştirmedi!

Hülya Avşar’ın cesur paylaşımına binlerce yorum yağdıran sosyal medya kullanıcısı, Avşar kızının 58 yaşında olmasının güzelliğinden hiçbir şey kaybettirmediğini savundu.

Bornoz ile Sahneye Çıkmıştı!

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde “hazırlanmaya vakit bulamıyorum” diyerek sahneye bornoz ile çıkmıştı.