Genel

İzmir’de İşyeri Açmak İsteyenlerin Yeni Adresi Halkbank; Sadece 330 Bin TL’den Başlayan Fiyatlar ile İşyerleri Satışta…

İcralık konut ilanları kadar popüler olan icralık işyeri, dükkan veya mağaza ilanları günden güne artmaya başladı. Bankaların ipotek usulü eline geçen gayrimenkulleri satışa çıkarmaya devam ettiği şu günlerde Halkbank da satışlarına devam eden bankalar arasındaki yerini aldı. Yeni ayda da icralık satışlarına devam eden Halkbank, geçtiğimiz günlerde İzmir ilinden ihalesini başlattığı üç işyerini satışa koydu.

330 Bin TL’ye Halkbank’tan İşyeri Alınabiliyor

İzmir ilinden satışa çıkardığı ilanları geçtiğimiz günlerde güncelleyen Halkbank, e-İhalesini başlattığı bir işyerinin de bilgisini kamuoyuna verdi. Halkbank’tan yayınlanan ilana göre, bu ay ihalesi tamamlanacak işyeri, İzmir ilinin Buca ilçesinden satışa çıkarıldı. İzmir ilinin metropol ilçelerinden birinde ye alan bu işyerinin genişliği 61 metrekare olarak açıklandı. İhale başlangıç bedelini de kamuoyuyla paylaşan Halkbank, 330 bin TL’lik bir teklif ile satışları açtı.

Karabağlar İlçesinde İşyeri 480 Bin TL

İzmir ilinin Buca ilçesinin yanı sıra Karabağlar ilçesinden de bir işyeri satışa çıkaran Halkbank, işyerinin konumunun oldukça işlek bir bölgede olduğunu duyurdu. Genişlik olarak da ferah bir mekan sunan bu işyerinin genişliği Halkbank tarafından 115 metrekare olarak açıklandı. Teklifleri almaya başlamış olan Halkbank, bu işyeri için alınabilecek olan ilk teklifi 480 bin TL olarak kamuoyunun bilgisine sundu.

İzmir Torbalı’da İşyerleri Pahalandı

Son dönemlerde İzmir ilinin gelişmiş sanayi bölgelerinden biri haline gelen Torbalı’da işyerleri pahalanmaya başladı. Bu pahalılık piyasa fiyatı kadar olmasa da icralık ilanlara da yansımaya başladı. İzmir ilinin Torbalı ilçesinden de bir dükkan satışa koyan Halkbank, 97 metrekare genişliği olan bu işyerinin ihale başlangıç fiyatını 1 milyon 860 bin TL olarak açıkladı. Öte yandan Halkbank’ın tüm ihaleleri için katılım bedeli yalnızca yüzde 10 teminat ile gerçekleştiriliyor.